Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica

Predvpis je možen ZDAJ! 

Brezplačna spoznavna ura: Kako omogočiti otroku kakovostno in ugodno učenje risanja na zabaven način kar od doma?

Rezerviraj si svoje mesto na spoznavnem srečanju še preden se e-šola uradno prične. Pohiti! Z zgodnjim vpisom si zagotoviš, da imaš prednost pred izbiro prostega termina lekcij, ko se bodo formirale skupine.


Aja, še to... Na spoznavni uri ti ob koncu podarim še eno malenkost, v znak zahvale, ker si si vzel/a čas za nas. Kakšno darilo te čaka, pa izveš na sami urici!

Pridi z otrokom na SPOZNAVNO URO!

Vpiši svoje podatke in si rezerviraj mesto na spoznavni uri v živo:

v sredo, 21.6.2023 ob 18.00 in

v sredo, 28.6.2023 ob 18.00

Vpis v šolsko leto 2023/24 je zaključen!

Pogosta vprašanja staršev

Komu je šola risanja namenjena?

Spletna šola risanja je namenjena otrokom in mladini od 6 do 18+ let, ki radi rišejo in bi radi svoje znanje izpopolnili na najboljši možni način skozi voden načrten način. V njej dobijo znanje skozi lekcije (posnete in v živo v spletni učilnici), sodelujejo na natečajih in se družijo v zaprti skupnosti otrok in učiteljev.

Kaj se bodo učili?

Program šole je zastavljen večplastno, saj otroci poleg znanja osnov risanja spoznavajo praktične načine uporabe tega znanja, poklice, kjer jim bo to koristilo in tehnike, ki jim bodo služile pri vizualnem izražanju. Sam učni proces zajema tako pridobivanje znanja, kot tudi navdiha in veselja do risanja.

Poteka šola risanja samo na daljavo?

Da. Šola risanja poteka samo preko spleta, z izjemo določenih gostovanj Risanice na raznih festivalih po Sloveniji, kamor nas povabijo kot del animacijskega programa. Med samim šolskim letom pa organiziramo še dva zaključna srečanja - ob polletju in ob koncu šolskega leta -- kjer se srečamo, spoznamo se veselimo in družimo tudi osebno.

Kaj potrebujejo otroci za šolo risanja?

Potrebujejo le osnovne potrebščine za risanje, kot so svinčnik, radirka, papir (skicirka), suhe in vodene barvice. Ob vpisu otrok v e-šolo tudi svetujemo kaj in kje nabaviti kvaliteten material po ugodnih cenah, da bo risanje še bolj uspešno zabavno.

Je primerno za čiste začetnike / majhne otroke?

Vsekakor. Šola risanja je namenjena predvsem najmlajšim, da jih sprejmemo v njihovem zgodnjem razvoju in popeljemo naprej s pomočjo strukturiranega programa učenja vse do stopnje, ko bodo že samostojno in samozavestno kreirali stvari, ki jih najbolj zanimajo.

Kako dolgo traja šola risanja?

E-šola risanja je zastavljena kot 9-letka, kar pomeni, da sprejmemo otroka v začetni 1. razred, vendar pa je glede na svojo starost razporejen v primerno skupino. Eno šolsko leto traja 10 mesecev ter poteka vzporedno z redno šolo, torej od septembra do junija. Pomembno pa se nam zdi poudariti, da je izpis možen tudi sredi leta in ne zahtevamo letne vezave. Pomembno se nam zdi, da se otrok v naši sredini počuti prijetno in sproščeno.

Kontaktiraj nas

Imaš dodatna vprašanja? Brezskrbno nas pokliči, z veseljem ti pomagamo z vsemi vprašanji

(+386) 41 804 632

Pokliči nas

Pošlji e-pošto na ta e-naslov

Risarnica © 2021 Vse pravice pridržane.