Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Sub-headline right here

Headline Right Here To Attract Visitors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

"NAUČIM TE RISATI V 60 MINUTAH"

Spoznaj najhitrejši in najenostavnejši način, da začneš risati tako, kot si si vedno želel, brez dolgoletnega šolanja in zapravljanja ogromnih vsot denarja.

TUKAJ JE NEKAJ SKRIVNOSTI, KI TI JIH BOM RAZKRIL NA WEBINARJU V PONEDELJEK OB 19:30 URI

Na tem webinarju v živo, te bom popolnoma brezplačno naučil vsega, kar moraš vedeti, da premagaš strah pred risanjem in začneš ustvarjati skice in risbe z uporabo čisto preprostih tehnik in materialov

 • Kaj je temelj vsake risbe, ki ga uporabljajo tudi največji mojstri risanja in ki vam zagotavlja, da bo risba vsakič pravilno zastavljena.

 • Tehnike in načini, ki ti bodo TAKOJ pomagale pri kreiranju skice, proporcih v tvoji risbi, senčenju, postavitvi v prostoru in še mnogo več.

 • Kateri so osnovni elementi vsake risbe, s katerimi boš takoj začel ustvarjati prve osupljive risbe na katere boš ponosen.

 • Nasveti in triki, ki sem se jih naučil skozi leta izkušenj, ki ti bodo pomagali razviti risarske sposobnosti in najti svoj edinstven slog.

 • Začni svojo risarsko pot že čez:

  05

  DNI

  05

  UR

  20

  MINUT

  54

  SEKUND

  DA! ŽELIM SE NAUČITI RISATI

  KDO SEM IN ZAKAJ BI ME POSLUŠAL?

  risarnica-tečaj-risanja-simon-sanda-abeceda-risanja

  Sem Simon Sanda in rad bi ti pomagal na tvoji risarski poti. Če si eden izmed tistih, ki si že dolgo želijo, da bi znali dobro risati, potem sem pravi naslov zate. Pomagal sem že mnogim začetnikom kot si ti, da so razvili svoje veščine v risanju in začeli v risanju tudi uživati. Nekateri med njimi so začeli celo ustvarjati prava umetniška dela. V svoji karieri sem se preizkusil že na mnogih kreativnih področjih in projektih, kjer sem se pridobil veliko znanja in izkušenj. Le-te pa bom z veseljem delil s tabo na webinarju.

  Vem, da ti lahko pomagam razviti veščino risanja, ne glede na to, ali želiš postati samo hobi umetnik, se z risanjem sprostiti ali pa bi rad svoje znanje risanja uporabil v trenutnem ali bodočem poklicu, kjer je znanje risanja zaželjeno (ali celo nujno): ilustrator, slikar, modni oblikovalec, industrijski oblikovalec, arhitekt, oblikovalec notranjih prostorov, karikaturist, risar stripov, animator in mnogi drugi.

 • DA! ŽELIM SE NAUČITI RISATI

  KAKO LAHKO RISANJE BISTVENO VPLIVA NA TVOJE ŽIVLJENJE?

 • Risanje je dober način sproščanja, sploh kadar si pod stresom ali se te loteva anksioznost. Izboljšuje tudi samozavest in izražanje samega sebe.

 • Spodbuja kreativnost in odklepa sposobnost kreativnega reševanja problemov. Risanje je zelo cenjena veščina v mnogih kreativnih poklicih.

 • Ti pomaga, da se lažje fokusiraš, kar ti prinaša boljšo koncentracijo in posledično produktivnost pri tvojem delu in opravilih.

 • Izboljšuje tvoje finomotorične sposobnosti in izboljšuje koordinacijo med roko in možgani.

 • Prinaša veliko veselja, zadovoljstva in samo-izpopolnitve. Sploh, če skozi risanje najdeš družbo in prijatelje, s katerimi lahko deliš svoje ustvarjanje.

 • DA! ŽELIM SE NAUČITI RISATI
  risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-začetnike

  KAJ PRAVIJO PRETEKLI UDELEŽENCI TEČAJEV RISANJA

  Nikoli ne bom pozabil zgodbe ene od mojih udeleženk tečaja, ki je dejala takole: "V soboto sem šla v Piran na slikarsko srečanje. Tisto ribo sem narisala, ki sem jo objavila na fb. Prvič sem slikala v javnosti in to na ulici Pirana in ja, nisem imela več treme. Uspela sem! So vprašali mojega moža, zakaj ne grem malo po svoje. 'Prvič vidim svojo ženo, kako riše', je povedal in so bili začudeni. vendar resnično, vedno sem se skrivala, ker me je bilo strah in sram. Hvala ti, Simon."

  ''Dragi Simon. Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.
  SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  ''Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednjih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje''

  Matej G.

  ''Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!''

  Marija K.

  ''Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom''

  Marjeta Ž.

  Spletni webinar "Naučim te risati v 60 minutah!" za vse odrasle začetnike.
  PONEDELJEK ob 19:30 uri.

  risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-simon-sanda-uči

  To je priložnost, da narediš korak naprej k uresničitvi svoje želje, da bi znal risati. Lahko si popoln začetnik ali pa želiš samo še izboljšati svojo veščino risanja - ta webinar ti bo dal znanje, samozavest in navdih, ki jih potrebuješ, da začneš svojo risarsko pot.

  Webinar je popolnoma brezplačen - torej, zakaj ne bi poskusil?

  Registriraj se zdaj in gremo v akcijo!

 • Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.