Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NOVA SEZONA
TEČAJEV RISANJA JE TU!!!!

Spomladanski termin 12-tedenskega tečaja risanja PORTRETOV za začetnike se prične v četrtek 15. februarja 2024. Odkrij umetnika v sebi in razvij svoj žar do risanja portretov!

risarnica

RISANJE PORTRETOV

S serijo tečajev ABECEDA RISANJA za začetnike boš znal narisati vse, kar vidiš, si zamisliš ali začutiš. Tokrat se pridruži 3-mesečnemu spletnemu tečaju risanja portretov v živo in spoznaj vse skrivnosti risanja vseh vrst človeških obrazov. Pridobil boš neprecenljivo znanje risanja portretov za vse življenje.

PRIDRUŽI SE TEČAJU

  Tečaj se začne v četrtek 15. februarja in traja vse do 2. maja 2024

  POHITI! TEČAJ SE KMALU PRIČNE IN MESTA SO OMEJENA!

  03

  Dni

  06

  Ur

  28

  Minut

  46

  Sekund

  PRIDRUŽI SE TEČAJU

POGOJ ZA UDELEŽBO:

 • Starost vsaj 15 let

 • Veselje do risanja

CELOVIT TEČAJ RISANJA PORTRETOV ZA ZAČETNIKE

12-tedenski (srečevali se bomo 1x tedensko po 2 uri), interaktivni spletni tečaj risanja v živo z učiteljem Simonom Sando, ti bo dal osnovna znanja, potrebna za risanje portretov v najkrajšem času. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi za vse, ki bi želeli obnoviti ali obuditi preteklo znanje in se vračajo k risanju po daljšem premoru. 

KAJ SE BOŠ NA TEČAJU NAUČIL?

Z mojim strukturiranim pristopom se boste naučili osnov, ki so ključne za izdelavo realističnih portretov. S postopnim učenjem in praktičnimi vajami boste gradili svoje znanje na način, ki omogoča hitro napredovanje.


 • Temelje anatomije obraza in lobanje

 • Proporce in konstrukcijo obraza

 • Obračanje glave v vse smeri

 • Detajle: oči, nos, usta, ušesa in lase

 • Različne tehnike senčenja in ustvarjanje tekstur kože

 • Kako izraziti čustva in osebnost risane osebe

 • Risanje obraznih dodatkov- kot so očala, nakit, brki, brada in pokrivala

 • Uporabo različnih risalnih materialov- svinčnik, oglje.

Svoj prvi portret lahko narišeš že čez:

00

Dni

05

Ur

27

Minut

46

Sekund

3-MESEČNI TEČAJ BO POTEKAL OD 15.2. DO 2.5.2024

PRIDRUŽI SE TEČAJU

Kadarkoli in kjerkoli...

TEČAJ POTEKA V ŽIVO PREKO SPLETA

Iz udobja tvojega doma boš ob skodelici čaja risal s Simonom vsak teden v živo preko spleta (Zoom). Za vedno ti ostanejo posnetki teh ur v spletni učilnici, kjer te čaka še veliko koristnih vsebin, domačih vaj in bonusov.

Vse ure v živo se snemajo.

Skupaj povezani...

E-UČILNICA V TVOJEM ŽEPU

Do e-učilnice lahko dostopaš kadarkoli od kjerkoli na vseh napravah - telefonu, tablici ali laptopu. Notri te čakajo ure v živo z učiteljem, posnetki lekcij in domače vaje za učenje risanja. Sem nalagaš tudi svoje risbe, da jih učitelj pregleda in ti pomaga s konstruktivno kritiko in nasveti.

Vse za risanje na enem mestu.

Odkrij svoje nove prijatelje...

DRUŽENJE IN POVEZOVANJE V SKUPNOSTI RISARJEV

Naša skupnost risarjev (Zaprta FACEBOOK skupina) je duša tega tečaja, saj se v njej družimo, pogovarjamo, izmenjujemo znanje, motiviramo in navdihujemo tako učenci kot učitelji. To je tvoj podporni prostor, kamor prideš po pomoč za tvoj vsak izziv, risarski ali življenjski. Vedno boš našel toplo besedo in koristne nasvete.

Odkrij svoj novi dom.

PROGRAM IN POTEK TEČAJA

"Možnost učenja je darilo, sposobnost učenja je veščina, želja po učenju je izbira." Brian Herbert

Program tečaja je sestavljen iz treh delov, ki te popeljejo od prvega koraka - kako se sploh pripraviti na učenje risanja, vse do tega, kako se izraziti v polnosti skozi realistično risanje portretov.

rsanje-portretov-glava


1. del - TEMELJI RISANJA PORTRETOV

Začeli bomo s samo konstrukcijo glave in tako hitro spoznali anatomijo obraza - spoznavali bomo razmerja med različnimi deli obraza, strukturo lobanje in obračanje glave v različne smeri.

2. del - ELEMENTI OBRAZA

Naučili se bomo narisati vse elemente obraza: oči, nos, usta, ušesa in lase. Kako se nariše vsak element posamezno in nato kje in kam na obrazu ga umestiti, da bo vedno na pravem mestu, ne glede na to, kam je glava obrnjena.

risanje-portretov-oči-nos
simon-sanda-portret-risanje

3. del - PORTRETNA RISBA

Raziskovali bomo izražanje čustev na obrazu, risanje obraznih dodatkov, kot so očala, brki, brade in razno razna pokrivala. Uporabili bomo različne risalne materiale, kot so svinčniki, oglje in ustrezno tehniko senčenja, da bomo ustvarili globino in teksturo v naših portretih.

2 uri na teden

12 tednov

V živo preko spleta

TEDEN 1

LEKCIJA 1:
- Materiali in vrste portretov

TEDEN 2

LEKCIJA 2:
Konstrukcija glave - meritve in proporci

TEDEN 3

LEKCIJA 3:
Zasuk glave in perspektiva

TEDEN 4

LEKCIJA 4:
Elementi obraza - oči in nosovi

TEDEN 5

LEKCIJA 5:
Elementi obraza - usta in ušesa

TEDEN 6

LEKCIJA 6:
Elementi obraza - lasje in dlani

TEDEN 7

LEKCIJA 7:
Elementi obraza - obrazni okraski in dodatki (očala, pokrivala, brade, brki, frizure,...)

TEDEN 8

LEKCIJA 8:
Izrazi na obrazu - stanja in občutki

TEDEN 9

LEKCIJA 9:
Sence in toni

TEDEN 10

LEKCIJA 10:
Rišemo portret: moški

TEDEN 11

LEKCIJA 11:
Rišemo portret: ženske in otroci

TEDEN 12

LEKCIJA 12:
Rišemo portret: avtoportret

Tečaj bo potekal od 15. februarja do 2. maja 2024

Danes samo 289€ 839€

ALI TRI OBROKE PO SAMO 99 EUR

PAKET UGODNOSTI

Kaj dobiš, če se pridružiš ZDAJ?

abeceda-risanja-te

TEČAJ RISANJA

24-urni tečaj risanja, ki te bo opremil z vsem potrebnim, da stopiš na svojo uspešno risarsko pot. Dobili se bomo enkrat na teden v živo preko spleta in dve uri intenzivno risali ter se naučili vse osnovne tehnike in elemente risanja.

abeceda-risanja-skupnost-risarjev

E-SKUPNOST

Tekom celotnega trajanja tečaja bo druženje udeležencev tečaja potekalo v zaprti skupnosti. Namenjena je pomoči pri risanju, dajanju nasvetov, spoznavanju, druženju, deljenju risb in nenazadnje podpori. Stkejo se lahko prav lepa prijateljstva. 

abeceda-risanja-bv

BONUSI

Ob vpisu prejmeš skrbno izbrane bonuse v vrednosti 300 EUR. Od intuitivne delavnice fraktalne risbe do e-knjige "100 idej za risanje"! Vse z namenom, da ti pomagam začeti in ohraniti željo po risanju.

BONUSI

facebook skupina abeceda risanja za odrasle

Bonus #1:
ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA

V zaprti FB skupini "ABC RISANJA ZA ODRASLE" je prostor, kjer boš prejel pregled in oceno tvojih risb ter konkreten nasvet za tvoje nadaljnje delo. Imaš doživljenjski dostop do mene, ostalih udeležencev in vseh vsebin (nasveti, materiali, knjige, dogodki,...)

(Vrednost 150 EUR)

simon-sanda-fraktalna-risba-risanje-risarnica

Bonus #2:
DELAVNICA MEDITATIVNEGA RISANJA

Na delavnici boš spoznal Metodo fraktalne risbe, ki je nova oblika terapije oziroma (samo)pomoči z umetnostjo. Vsak si bo narisal diagnostično fraktalno risbo, ki ji rečemo tudi avtoportret duše. Spoznaj fraktale in doživite čarobnost osebne rasti!

(Vrednost 90 EUR)

100-IDEJ

Bonus #3:
E-KNJIGA "100 IDEJ ZA RISANJE"

E-knjiga, ki ti NA ENEM MESTU omogoča najti različne motive za risanje! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo pomembne vidike risbe za tvojo redno vadbo in hitrejši napredek pri risanju! Ta knjiga je lahko tvoj najboljši pomočnik pri risanju.

(Vrednost 30 EUR)

brca-v-rit

Bonus #4:
IZZIV "BRCA V RIT RISANJU"

Risarski izziv za prave risarje - 10 dni rišeš 10 minut stvari, ki jih vidiš okoli sebe in te v tistem trenutku navdihnejo. Koristna in zabavna igra za vsakega začetnika, da dobi brco v rit in končno začne risati in v 10 dneh ustvari navado risanja.

(Vrednost 15 EUR)

RISANI-ZMESANCKI

Bonus #5:
IGRA "RISANI ZMEŠANČKI"

Najbolj popularna risarska igra, ki navdušuje otroke v naši e-šoli in so odlična igra za ogrevanje roke, uma in domišljije. Primerna za skupno družinsko risanje, kjer vam ne bo manjkalo zabave, smeha in razvijanja ustvarjalnega razmišljanja.

(Vrednost 15 EUR)

Skupna vrednost bonusov je 300 EUR!!

Torej, zakaj izbrati moj tečaj?

Zavedam se, da obstaja kar nekaj tečajev risanja in prav je, da zase izbereš takšnega, ki ga ustreza. Skupaj z vsemi bonusi, ti ponujam enostaven in celovit program risanja za hiter in zagotov napredek.

Brezplačni bonusi v vrednosti 300 EUR potečejo čez ... 

00

Dni

05

Ur

27

Minut

46

Sekund

3-MESEČNI TEČAJ BO POTEKAL OD 15. FEBRUARJA DO 2. MAJA 2024

PRIDRUŽI SE TEČAJU

KAKO LAHKO RISANJE BISTVENO VPLIVA NA TVOJE ŽIVLJENJE?

 • Risanje je dober način sproščanja, sploh kadar si pod stresom ali se te loteva anksioznost. Izboljšuje tudi samozavest in izražanje samega sebe.

 • Spodbuja kreativnost in odklepa sposobnost kreativnega reševanja problemov. Risanje je zelo cenjena veščina v mnogih kreativnih poklicih.

 • Pomaga ti, da se lažje fokusiraš, kar ti prinaša boljšo koncentracijo in posledično produktivnost pri tvojem delu in opravilih.

 • Izboljšuje tvoje finomotorične sposobnosti in izboljšuje koordinacijo med roko in možgani.

 • Prinaša veliko veselja, zadovoljstva in samo-izpopolnitve. Sploh, če skozi risanje najdeš družbo in prijatelje, s katerimi lahko deliš svoje ustvarjanje.

 • risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-začetnike
  SIMON-SANDA

  "Skozi dolgoletne izkušnje v risanju in s poučevanjem risanja, sem prišel do spoznanja - tako pri mladih kot pri odraslih - da se vsakdo lahko nauči risat. Risanje ni stvar talenta, ampak je tako kot vsaka druga veščina - z voljo in vajo se jo da priučiti. Da pa to dosežemo, je potrebno uporabiti nov in enostaven pristop, da zagotovimo hiter in zanesljiv napredek pri risanju. Pri svojih tečajih uporabljam starodavne metode največjih mojstrov risanja in slikanja ter jih z največjim veseljem delim s tečajniki."

  SIMON SANDA

  Učitelj in soustanovitelj Risarnice

  ČESA TEČAJ "ABECEDA RISANJA- PORTRET"

  NE PONUJA ... 

  • USPEHA, brez vloženega dodatnega truda! 

  • Sam tečaj obsega 24 ur, kar je dovolj, da usvojiš dovolj znanja, da pridobiš samozavest in veselje do risanja. Vendar pa je sam uspeh odvisen predvsem od tebe in tvojega vloženega truda. 

  • SLAVE, zaradi opravljenega tečaja!

  • Ne morem ti zagotoviti bogastva in slave. Ampak hej, če boš vložil srce in dušo v svojo umetnost je čisto možno, da si ravno ti naslednji maestro svinčnika, čopiča in platna! 

  • NEZMOTLJIVOST!

  • Naj dvigne roko, kdor se nikoli ne zmoti! Ga ne najdeš junaka. Še največji mojster se kdaj zmoti, vendar te napake lahko uporabiš modro in zrelo kot lekcijo in greš naprej. Zapomni si - NEZADOVOLJSTVO JE PRVI KORAK K NAPREDKU! 

  KAJ NA TEČAJU RISANJA "ABECEDA RISANJA- PORTRET"

  PRIDOBIŠ ...

  • TEHNIKE RISANJA

  • Že stari mojstri risanja so odkrili kako pomembni so osnovni elementi in principi vsake risbe. Pokažem ti, kako obvladati črto, kako je vsaka še tako kompleksna stvar sestavljena iz čisto osnovnih oblik, kako ustvariti iluzijo 3D sveta na 2D papirju, kako uporabiti sence in tone ter jim dodati teksture, da o pomembnosti proporcij sploh ne govorim.

  • SAMOZAVEST

  • Upal si boš! Upal se boš lotiti risbe, čeprav se ti bo zdela težka ali celo nemogoča. Ker ti pokažem način, kako zelo dobro postaviti skico, iz nje izrisati risbo in nato dokončati s povezanimi linijami, sencami, teksturo ipd. 

  • MOTIVACIJO

  • Saj veš, si povprečje petih ljudi s katerimi se največ družiš. Obkroži se z ljudmi, ki strastno radi rišejo in dobil boš motivacijo in zagon, da se premakneš naprej, da premakneš meje svojega prepričanja o sebi. 

  • BONUSE V VREDNOSTI 300 EUR

  • Že celo življenje delim in razdajam in tudi tokrat ne bo nobena izjema. Želim, da si popolnoma opremljen, da ne boš imel izgovora, da ne bi vztrajal. 

  PREDNOSTI TEGA TEČAJA

  abeceda-risanja-simon-sanda-tečaj-čas

  Prihraniš čas in denar

  Ni se ti potrebno voziti na določeno lokacijo. Lekcije imaš na dosegu roke.

  abeceda-risanja-posnete-lekcije-tečaja

  Lekcije se snemajo

  Tudi, če zamudiš uro v živo, te takoj po uri že čaka posnetek v e-učilnici.

  abeceda-risanja-skupnost

  Skupnost podobnih risarjev

  Kaj je lepšega, kot se družiti z ljudmi, ki imajo podobne interese. Nova poznanstva iz katerih se velikokrat stkejo nova prijateljstva.

  abeceda-risanja-preko-spleta-od-kjerkoli

  Brez lokacijskih omejitev

  Tečaj lahko spremljate kadarkoli od kjerkoli... Tudi na dopustu :)

  abeceda-risanja-ocena-risb

  Ocene tvojih del

  Učitelj ti sproti tekom tečaja daje napotke in usmeritve.

  abeceda-risanja-diploma

  Diploma

  Na koncu tečaja prejmeš zasluženo diplomo oz. potrdilo o opravljenem tečaju. 

  KAJ DOBIŠ NA TEČAJU?

 • TEČAJ RISANJA

 • 289 EUR

  24-urni tečaj risanja, ki te bo opremil z vsem potrebnim, da stopiš na risarsko pot. Dobili se bomo enkrat na teden in bomo dve uri in pol intenzivno risali in se učili kako postati najboljša verzija risarja! 

 • SKUPNOST

 • 250 EUR BREZPLAČNO

  Druženje udeležencev tečaja bo potekalo v zaprti skupnosti. Namenjena je spoznavanju, druženju, deljenju risb in nenazadnje podpori. Stkejo se lahko prav lepa prijateljstva. 

 • BONUSI 

 • 300 EUR BREZPLAČNO

  Ob vpisu prejmeš skrbno izbrane bonuse v vrednosti 300 EUR. Od intuitivne delavnice fraktalne risbe do e-knjige "100 idej za risanje"! Vse z namenom, da ti pomagam začeti in ohraniti željo po risanju.

  Danes samo 289 EUR!

  ALI TRI OBROKE PO SAMO 99 EUR

  PRIDRUŽI SE TEČAJU

  3-MESEČNI TEČAJ SE ZAČNE 15. 2. 2024 IN TRAJA DO 2. 5. 2024

  IZBIRAŠ LAHKO MED DVEMA VRSTAMA PLAČILA

  Enkratno plačilo

  289 EUR

  Najboljša izbira, saj je cenovno ugodnejša. Primerno za posameznike in podjetja, ki želijo zaposlene z nadgrajenim risarskim znanjem.

  PRIDRUŽI SE TEČAJU

  Plačilo v 3 obrokih

  3 x 99 EUR

  Dobra izbira za vse, ki želijo investicijo v znanja risanja poravnati v treh manjših obrokih.

  PRIDRUŽI SE TEČAJU

  KAJ PRAVIJO PRETEKLI UDELEŽENCI TEČAJEV RISANJA

  Nikoli ne bom pozabil zgodbe ene od mojih udeleženk tečaja, ki je dejala takole: "V soboto sem šla v Piran na slikarsko srečanje. Tisto ribo sem narisala, ki sem jo objavila na fb. Prvič sem slikala v javnosti in to na ulici Pirana in ja, nisem imela več treme. Uspela sem! So vprašali mojega moža, zakaj ne grem malo po svoje. 'Prvič vidim svojo ženo, kako riše', je povedal in so bili začudeni. Vendar resnično, vedno sem se skrivala, ker me je bilo strah in sram. Hvala ti, Simon."

  Pričevanje, ki mi je najbolj sedlo v srce:

  "Odličen tečaj, tako poln vsega, od risanja v živo, kjer sem najbolj uživala, do teorije, da je težko vse doseči v danem času.

  Osnove dajo poleta za naprej, a ko rišeš skupaj s Simonom in ne pričakuješ rezultatov, se zgodijo čudeži že na prvi uri! Najboljše je risanje v živo, s Simonom, ker začetnik težko odkrije svojo tehniko, kako pristopiti k delu.

  Simon pa brezkompromisno pokaže način, ki daje rezultat takoj, da se otreseš strahu pred neuspehom. In to je najbolj pomembno! Razvija ti pogum, razvija v tebi uspeh, da zmoreš, da znaš in da greš z lahkoto dalje! Četudi brez vaje ne gre!

  Tako pristen, tako srčen, tako nepristranski, seva energijo, ki pripada vsemu človeštvu, ki izhaja iz izvora vsega človeštva. Ljubezen do vseh in vsega! Razdaja sebe in znanje brez zadržkov, nesebično, enako do vseh človeških bitij, z zavedanjem, da je vesolje prepolno vsega za vse in da se vedno vse vrača k izvoru.

  Hvala Simon! ❤️❤️❤️in globok poklon! Poznamo le peščico “čistih” ljudi. Med njimi sem zdaj našla tudi tebe!"

  Marija D.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  Učenka Slavi je pogumno posnela kar video pričevanje:

  “Nič bat, samo svinčnik in papir v roke pa gasa!”

  Slavi K.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simon Sanda hvala ti za vse! Od nekdaj sem imela željo po risanju ali slikanju in končno je s tvojim tečajem prišel čas, da si jo uresničim. Nikoli ne bom pozabila, ko sem narisala prvega delfina in me je od presenečenja, da znam in zmorem skoraj kap . Vse ostalo v nadaljevanju...da sploh ne govorim. Res bo potrebno še veliko vaje in risb ampak sedaj imam podlago in vem kje in kako začeti. Hvala ti in se vidimo jeseni . Pa še nekaj...super oseba si in na tvojih urah sem uživala."

  Tatjana T.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Simon, hvaležnost je vzajemna! Predavatelja s takim žarom predaje znanja težko srečaš. V desetih srečanjih si nam predstavil risanje, kot bi nam ga morali predstaviti že v osnovni šoli, da bi na tej podlagi nadgrajevali svoje likovno ustvarjanje. Doslej nisem veliko risala, kar pa sem, sem risala z veliko več truda, popravljanja, brisanja.. Še vedno bom popravljala, verjamem pa, da bo osnovna skica s tvojo pomočjo veliko hitreje in bolj natančno narisana, tako mi bo risanje v še večje veselje. Res hvala. 🙏🍀''

  Ines H. P.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Dragi Simon. Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.
  SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje.''

  Matej G.

  Dolgoletni učenec

  "Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!''

  Marija K.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom''

  Marjeta Ž.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simon iz vsega srca hvala. Odprl si mi svet ,ki ga iščem. Vse življenje občudujem slikarstvo. Vedno znova se mi oko ustavlja in srce išče in občuduje. Nimam besed, zahvale, čudovit učitelj si. Želim ti vse dobro, veliko veselja in naj se ti vse dobro povrne v tvojem življenju in iskanju lepega."

  Andra J.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Simon, pri vsaki lekciji si uspel izvlečti iz mene te lepe risbe, za katere sem mislila da tega pa jaz ne znam in ne zmorem....Neizmerno sem ti hvaležna za vse tvoje napotke in za tiste neprecenljive male trike.
  S hvaležnostjo, Angela.''

  Angela A.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Zelo sem vesela, da sem se vpisala, saj sem s tvojo pomočjo Simon spet zčela risati. Lažje pa sem šla tudi skozi moje težave, saj sem razmišljala še o čem lepem. Upam, da bom lekcije lahko predelala čez poletje, potem se vidimo v jeseni, saj si želim tudi barvnih slik."

  Olga P.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Zelo sem vesela, da sem se udeležila tečaja. Z udeležbo na urah v živo sem bila primorana vzeti svinčnik v roke in risati. Vedno, ko sem videla kaj bomo risali, je bila prva misel :" To ne bo šlo." Pa je šlo v večini primerov. Ne popolno, ampak vedno si lahko iz slike razbral, kaj je narisano.🤣''

  Maja S.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  PRIDRUŽI SE. MESTA SO OMEJENA.

  abeceda risanja za odrasle

  Skupni znesek: 839 EUR

  DANES SAMO: 289 EUR

  ALI TRI OBROKE PO SAMO 99 EUR

  PRIDRUŽI SE TEČAJU

  3-MESEČNI TEČAJ SE ZAČNE 15. 2. 2024 IN TRAJA DO 2. 5. 2024

  REZERVIRAJ SVOJE MESTO

  Izpolni obrazec in si rezerviraj svoje mesto na tem tečaju, za katerega je velik interes in se mesta hitro polnijo.

  Abeceda risanja za odrasle

  Najina skupna pot po skrivnostnem svetu risanja se bo pričela znotraj e-učilnice, kjer te že veselo čakam. Samo trije koraki te še ločijo do tvojega novega risarskega popotovanja:

  Korak #1

 • Po vpisu in plačilu prejmeš dostop do e-učilnice

 • Korak #2

 • V njej te že čaka dobrodošlica, vsi bonusi in tri brezplačne video lekcije.

 • Korak #3

  • V njej je tudi dostop do prve ure v živo z mano, na katero se pridružiš ob predvidenem času.  

  Varen nakup

  Nakup pri nas je popolnoma varen in zavarovan.

  14 dnevna garancija

  Če po 14 dneh ne bi bil zadovoljen s tečajem ti vrnemo denar.