Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI SO:

Preveri svojo e-pošto

V kratkem ti bomo na e-naslov poslali predračun za plačilo prvega obroka, ki je predpogoj za uspešen vpis v tečaj risanja.

Vstopi v e-učilnico tečaja

Ločeno boš prejel e-pošto s podatki za vpis v našo e-učilnico, kjer te čakajo vsi bonusi, ure v živo in posnetki ur v živo ter domače vaje.

Se vidiva na tečaju

In sedaj si pripravljen na najino dogodivščino v deželi risanja. Veselim se najinega srečanja. Ob predvidenem terminu samo klikneš na Uro v živo v e-učilnici in se pridružiš prvi uri. Se vidiva kmalu :)

1. Korak

V kratkem ti bomo na e-naslov poslali predračun za plačilo prvega obroka, ki je predpogoj za uspešen vpis v tečaj risanja.

2. Korak

Ločeno boš prejel e-pošto s podatki za vpis v našo e-učilnico, spletni portal, kjer te čakajo vsi bonusi, ure v živo in posnetki ur v živo ter domače vaje.

3. Korak

Pred pričetkom tečaja si pripravi skicirko A3 formata, svinčnike različnih trdot (2H, HB, 2B) in radirko (po možnosti gnetilno - prodajajo jih v art trgovinah in papirnicah) ter seveda dobro voljo :)

Kontaktiraj nas!

Imaš dodatna vprašanja? Brezskrbno nas pokliči, z veseljem ti pomagamo z vsemi vprašanji.

Pokliči nas

(+386) 70 660 166

Pošlji e-pošto na ta e-naslov

SPODAJ SI POGLEJ, ČE BI TE ZANIMALO ŠE...

spletna skupnost risanje

SPLETNA SKUPNOST

Vstopi BREZPLAČNO v našo spletno skupnost, kjer te čakajo koristni nasveti in zanimive vsebine ter kratki tečaji risanja.

VSTOPI
blog risanje

BLOG

Naš blog zajema članke in vsebine iz celotnega področja risanja. Zanimivo branje za začetnike in profesionalce.

OBIŠČI BLOG
trgovina risanje

TRGOVINA

V naši trgovini lahko najdete tako najboljšo opremo, pribor in publikacije za risanje kot tudi razne izdelke za motivacijo pri risanju..

OBIŠČI TRGOVINO

Risarnica © 2021 Vse pravice pridržane.