Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica

ZAČNI RISATI, KOT SI SI VEDNO ŽELEL ...

... s tečajem ABECEDA RISANJA! Tečaj za odrasle začetnike, s pomočjo katerega boš znal narisati vse, kar vidiš, si zamisliš ali začutiš. Ta video tečaj ti bo pomagal, da začneš risati lahkotno, samozavestno in z veseljem.

CENA 89 EUR 99 EUR

PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

KUPI TEČAJ
abc-miklavz-popust

PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

KUPI TEČAJ

CELOVIT TEČAJ RISANJA ZA ZAČETNIKE

12-urni spletni video tečaj risanja z učiteljem Simonom Sando, ti bo dal osnovna znanja, ki jih potrebuješ, da začneš risati tako, kot si si vedno želel. Lahko je to realistično risanje, bolj abstraktno ali kjer koli vmes. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi za vse, ki bi želeli obnoviti ali obuditi preteklo znanje in se vračajo k risanju po daljšem premoru. 

ALI JE TEČAJ PRIMEREN ZATE?

Risanje ima dokazano pomirjujoče učinke na človeka in pomaga pri zmanjševanju stresa in tesnobe.

Se najdeš na vsaj eni točki s spodnjega seznama?

Potem je ABECEDA RISANJA idealna zate.


 • Spogleduješ se z idejo, da začneš risat.

 • Praviš, da ne znaš risat, ampak bi rad poskusil.

 • Želiš se naučiti risati, pa ne veš kako začeti.

 • Iščeš dejavnost, ki ti bo olajšala stres in občutek tesnobe.

 • Želiš izraziti svoje občutke in ideje na papirju.

 • Imaš strah pred risanjem.

 • Nimaš idej za risanje. 

 • Ni primernega tečaja v tvojem kraju.

Danes samo 89 EUR 99 EUR

PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

KUPI TEČAJ

Kadarkoli in kjerkoli...

TEČAJ JE POSNET IN UREJEN V 12 VIDEO LEKCIJ

Video lekcije so pripravljene tako, da so uporabljeni posnetki tečaja v živo. Skozi posnetek boš tako deležen celotne zakladnice znanja, ki sem ga skrbno delil s tečajniki.

12 ur posnetih lekcij

Skupaj povezani...

E-UČILNICA V TVOJEM ŽEPU

Do e-učilnice lahko dostopaš kadarkoli in od kjerkoli na vseh napravah - telefonu, tablici ali laptopu. Notri te čakajo video lekcije in domače vaje za učenje risanja. Tu lahko dostopaš tudi do vseh bonusov in prav tako do zaprte spletne skupnosti - Facebook skupine "ABC risanja za odrasle".

Vse za risanje na enem mestu.

Odkrij svoje nove prijatelje...

DRUŽENJE IN POVEZOVANJE V SKUPNOSTI RISARJEV

Naša skupnost risarjev je duša tega tečaja, saj se v njej družimo, pogovarjamo, izmenjujemo znanje, motiviramo in navdihujemo tako učenci kot učitelji. To je tvoj podporni prostor, kamor prideš po pomoč za tvoj vsak izziv, risarski ali življenjski. Vedno boš našel toplo besedo in koristne nasvete.

Odkrij svoj novi dom.

PROGRAM IN POTEK TEČAJA

"Možnost učenja je darilo, sposobnost učenja je veščina, želja po učenju je izbira."

Brian Herbert

Program tečaja je sestavljen iz treh delov - od tega kako se sploh pripraviti na učenje risanja, vse do tega, kako se izraziti v polnosti skozi risbo.

abeceda-risanja-priprava-matreriala-za-risanje


1. del - PRIPRAVA

Povedal ti bom kako si najbolje pripraviti prostor za risanja, kje in kako izbrati dobro in kvalitetno opremo za risanja (od svinčnika in radirke do barv) ter na kaj bodi pazljiv. Določila bova tudi tvoj cilj, ki ga želiš doseči in pogledala tvoje dosedanje ustvarjanje (če ga ni, tudi v redu).

2. del - UČENJE

Začeli bomo z osnovami. To bo hrbtenica tvojega risanja. OSNOVE. Spoznal boš osnovne elemente risbe, principe in recepte za kvalitetno risbo. Dal ti bom ključ do tehnik, katere lahko potem preneseš na katerikoli medij se boš odločil uporabiti - od svinčnika do akvarela. Naučil te bom tudi, kako vztrajati, kadar se ti zatakne.

abeceda-risanja-učenje-risanja
abeceda-risanja-stil-risanja

3. del - IZRAZI SE(BE)

Pokaži sebe in svojo umetnost na nove, drzne načine. Kaj vse lahko ustvariš z risanjem, če se prepustiš in raziskuješ svoje sposobnosti. Ponujam ti informacije, vpogled in podporo, ki jo potrebuješ za drzne, vznemirljive korake v kreiranju svojih umetnin - in tudi v življenju.

KAKO POTEKA TEČAJ?

Tečaj poteka tako, da ob nakupu prejmeš dostop do naše e-učilnice. V njej prejmeš vsak teden novo video lekcijo (dolgo približno 1 uro) in novo domačo vajo. Video lekcijo lahko pogledaš ob času, ki tebi ustreza. Domačo vajo pa opraviš po ogledu video lekcije. Lahko jo tudi deliš v naši zaprti skupnosti (Facebook skupini ABC risanja za odrasle), kjer ti bom dal še kakšen dodaten nasvet. 

1 urna video lekcija
+ domača vaja

12 tednov

Vsak teden nova video lekcija

TEDEN 1

PRIPRAVA:
Prostor, oprema, podpora
Cilji, navade, fokus

TEDEN 2

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 1:
Črta
Oblika

TEDEN 3

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 2:
Forma
Volumen

TEDEN 4

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 3:
Toni
Senčenje

TEDEN 5

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 4:
Materiali
Tekstura

TEDEN 6

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 5:
Kontrasti
Barve

TEDEN 7

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 6:
Eno-točkovna perspektiva
Dvo-točkovna perspektiva

TEDEN 8

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 7:
Prostor
Kompozicija

TEDEN 9

OSNOVNI PRINCIPI RISBE:
Ravnotežje, kontrast, poudarek
Ritem, enotnost/raznolikost, vzorci

TEDEN 10

ČLOVEŠKA FIGURA:
Osnovna anatomija človeka
Risanje poz

TEDEN 11

PORTRET:
Anatomija obraza
Risanje izrazov na obrazu

TEDEN 12

TVOJA ZAKLJUČNA RISBA:
Izbor tematike, tehnike in zvrsti risbe
Koncept, skica in izris risbe

Danes samo 89 EUR 99 EUR

PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

KUPI TEČAJ

PAKET UGODNOSTI

Kaj dobiš, če se pridružiš ZDAJ?

abeceda-risanja-te

TEČAJ RISANJA

12-urni tečaj risanja te bo opremil z vsem potrebnim, da stopiš na svojo uspešno risarsko pot. Vsak teden ti bom poslal novo video lekcijo in domačo vajo. Tako boš imel čas, da od ene do druge lekcije kar najbolj utrdiš risarsko vajo tistega tedna. 

abeceda-risanja-skupnost-risarjev

E-SKUPNOST

Ob nakupu video tečaja dobiš dostop do naše zaprte skupnosti risarjev (Facebook skupina ABC risanja za odrasle). Namenjena je pomoči pri risanju, dajanju nasvetov, spoznavanju, druženju, deljenju risb in nenazadnje podpori. Stkejo se lahko prav lepa prijateljstva. 

abeceda-risanja-bv

BONUSI

Ob vpisu prejmeš skrbno izbrane bonuse v vrednosti 210 EUR. V e-učilnici te že čakajo tudi tri popolnoma brezplačne bonus lekcije! Vse z namenom, da ti pomagam začeti in ohraniti željo po risanju.


BONUSI

facebook skupina abeceda risanja za odrasle

Bonus #1:
ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA

V zaprti FB skupini "ABC RISANJA ZA ODRASLE" je prostor, kjer boš prejel pregled in oceno tvojih risb ter konkreten nasvet za tvoje nadaljnje delo. Imaš doživljenjski dostop do mene, ostalih udeležencev in vseh vsebin (nasveti, materiali, knjige, dogodki,...)

(Vrednost 150 EUR)

100-IDEJ

Bonus #2:
E-KNJIGA "100 IDEJ ZA RISANJE"

E-knjiga, ki ti NA ENEM MESTU omogoča najti različne motive za risanje! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo pomembne vidike risbe za tvojo redno vadbo in hitrejši napredek pri risanju! Ta knjiga je lahko tvoj najboljši pomočnik pri risanju.

(Vrednost 30 EUR)

brca-v-rit

Bonus #3:
IZZIV "BRCA V RIT RISANJU"

Risarski izziv za prave risarje - 10 dni rišeš 10 minut stvari, ki jih vidiš okoli sebe in te v tistem trenutku navdihnejo. Koristna in zabavna igra za vsakega začetnika, da dobi brco v rit in končno začne risati in v 10 dneh ustvari navado risanja.

(Vrednost 15 EUR)

RISANI-ZMESANCKI

Bonus #4:
IGRA "RISANI ZMEŠANČKI"

Najbolj popularna risarska igra, ki navdušuje otroke v naši e-šoli in so odlična igra za ogrevanje roke, uma in domišljije. Primerna za skupno družinsko risanje, kjer vam ne bo manjkalo zabave, smeha in razvijanja ustvarjalnega razmišljanja.

(Vrednost 15 EUR)

Skupna vrednost bonusov je 210 EUR!!

Torej ... zakaj izbrati moj tečaj?

Zavedam se, da obstaja kar nekaj tečajev risanja in prav je, da zase izbereš takšnega, ki ga ustreza. Skupaj z vsemi bonusi, ti ponujam enostaven in celovit program risanja za hiter in zagotov napredek.

Danes samo 89 EUR 99 EUR

PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

KUPI TEČAJ

KAKO LAHKO RISANJE BISTVENO VPLIVA NA TVOJE ŽIVLJENJE?

 • Risanje je dober način sproščanja, sploh kadar si pod stresom ali se te loteva anksioznost. Izboljšuje tudi samozavest in izražanje samega sebe.

 • Spodbuja kreativnost in odklepa sposobnost kreativnega reševanja problemov. Risanje je zelo cenjena veščina v mnogih kreativnih poklicih.

 • Pomaga ti, da se lažje fokusiraš, kar ti prinaša boljšo koncentracijo in posledično produktivnost pri tvojem delu in opravilih.

 • Izboljšuje tvoje finomotorične sposobnosti in izboljšuje koordinacijo med roko in možgani.

 • Prinaša veliko veselja, zadovoljstva in samo-izpopolnitve. Sploh, če skozi risanje najdeš družbo in prijatelje, s katerimi lahko deliš svoje ustvarjanje.

 • risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-začetnike
  SIMON-SANDA

  "Skozi dolgoletne izkušnje v risanju in s poučevanjem risanja, sem prišel do spoznanja - tako pri mladih kot pri odraslih - da se vsakdo lahko nauči risat. Risanje ni stvar talenta, ampak je tako kot vsaka druga veščina - z voljo in vajo se jo da priučiti. Da pa to dosežemo, je potrebno uporabiti nov in enostaven pristop, da zagotovimo hiter in zanesljiv napredek pri risanju. Pri svojih tečajih uporabljam starodavne metode največjih mojstrov risanja in slikanja ter jih z največjim veseljem delim s tečajniki."

  SIMON SANDA

  Ustanovitelj Risarnice

  ČESA TEČAJ "ABECEDA RISANJA"

  NE PONUJA ... 

  • USPEHA, brez vloženega dodatnega truda! 

  • Sam tečaj obsega približno 12 ur, kar je dovolj, da usvojiš dovolj znanja, da pridobiš samozavest in veselje do risanja. Vendar pa je sam uspeh odvisen predvsem od tebe in tvojega vloženega truda. 

  • SLAVE, zaradi opravljenega tečaja!

  • Ne morem ti zagotoviti bogastva in slave. Ampak hej, če boš vložil srce in dušo v svojo umetnost je čisto možno, da si ravno ti naslednji maestro svinčnika, čopiča in platna! 

  • NEZMOTLJIVOST!

  • Naj dvigne roko, kdor se nikoli ne zmoti! Ga ne najdeš junaka. Še največji mojster se kdaj zmoti, vendar te napake lahko uporabiš modro in zrelo kot lekcijo in greš naprej. Zapomni si - NEZADOVOLJSTVO JE PRVI KORAK K NAPREDKU! 

  KAJ NA TEČAJU RISANJA "ABECEDA RISANJA"

  PRIDOBIŠ ...

  • TEHNIKE RISANJA

  • Že stari mojstri risanja so odkrili kako pomembni so osnovni elementi in principi vsake risbe. Pokažem ti, kako obvladati črto, kako je vsaka še tako kompleksna stvar sestavljena iz čisto osnovnih oblik, kako ustvariti iluzijo 3D sveta na 2D papirju, kako uporabiti sence in tone ter jim dodati teksture, da o pomembnosti proporcij sploh ne govorim.

  • SAMOZAVEST

  • Upal si boš! Upal se boš lotiti risbe, čeprav se ti bo zdela težka ali celo nemogoča. Ker ti pokažem način, kako zelo dobro postaviti skico, iz nje izrisati risbo in nato dokončati s povezanimi linijami, sencami, teksturo ipd. 

  • MOTIVACIJO

  • Saj veš, si povprečje petih ljudi s katerimi se največ družiš. Obkroži se z ljudmi, ki strastno radi rišejo in dobil boš motivacijo in zagon, da se premakneš naprej, da premakneš meje svojega prepričanja o sebi. 

  • BONUSE V VREDNOSTI 210 EUR

  • Že celo življenje delim in razdajam in tudi tokrat ne bo nobena izjema. Želim, da si popolnoma opremljen, da ne boš imel izgovora, da ne bi vztrajal. 

  PREDNOSTI TEGA TEČAJA

  abeceda-risanja-simon-sanda-tečaj-čas

  Prihraniš čas in denar

  Ni se ti potrebno voziti na določeno lokacijo. Lekcije imaš na dosegu roke.

  abeceda-risanja-posnete-lekcije-tečaja

  Lekcije so posnete

  Ker je to video tečaj z posnetimi lekcijami lahko rišeš v svojem tempu ob svojem času.

  abeceda-risanja-skupnost

  Skupnost podobnih risarjev

  Kaj je lepšega, kot se družiti z ljudmi, ki imajo podobne interese. Nova poznanstva iz katerih se velikokrat stkejo nova prijateljstva.

  abeceda-risanja-preko-spleta-od-kjerkoli

  Brez lokacijskih omejitev

  Tečaj lahko opravljate  kadarkoli od kjerkoli... Tudi na dopustu :)

  abeceda-risanja-ocena-risb

  Ocene tvojih del

  Učitelj ti sproti tekom tečaja daje napotke in usmeritve.

  abeceda-risanja-diploma

  Diploma

  Na koncu tečaja prejmeš zasluženo diplomo oz. potrdilo o opravljenem tečaju. 

  KAJ DOBIŠ NA TEČAJU?

 • 12 POSNETIH VIDEO LEKCIJ

 • 89 EUR 99 EUR

  12-urni tečaj risanja, ki te bo opremil z vsem potrebnim, da stopiš na risarsko pot. Vsak teden prejmeš video lekcijo in domačo vajo, ki ti bosta pomagala postati najboljša verzija risarja! 

 • BONUSI 

 • 210 EUR BREZPLAČNO

  Ob vpisu prejmeš skrbno izbrane bonuse v vrednosti 210 EUR. Vse z namenom, da ti pomagam začeti in ohraniti željo po risanju.

  Danes samo 89 EUR 99 EUR

  PLAČILO JE MOŽNO TUDI V TREH OBROKIH PO SAMO 32 EUR 35 EUR NA MESEC

  KUPI TEČAJ

  IZBIRAŠ LAHKO MED DVEMA VRSTAMA PLAČILA

  Enkratno plačilo

  89 EUR 99 EUR

  Najboljša izbira, saj je cenovno ugodnejša. Primerno za posameznike in podjetja, ki želijo zaposlene z nadgrajenim risarskim znanjem.

  KUPI TEČAJ

  Plačilo v 3 obrokih

  3 x 32 EUR 35 EUR

  Dobra izbira za vse, ki želijo investicijo v znanja risanja poravnati v treh manjših obrokih.


  KUPI TEČAJ

  KAJ PRAVIJO PRETEKLI UDELEŽENCI TEČAJEV RISANJA

  Nikoli ne bom pozabil zgodbe ene od mojih udeleženk tečaja, ki je dejala takole: "V soboto sem šla v Piran na slikarsko srečanje. Tisto ribo sem narisala, ki sem jo objavila na fb. Prvič sem slikala v javnosti in to na ulici Pirana in ja, nisem imela več treme. Uspela sem! So vprašali mojega moža, zakaj ne grem malo po svoje. 'Prvič vidim svojo ženo, kako riše', je povedal in so bili začudeni. Vendar resnično, vedno sem se skrivala, ker me je bilo strah in sram. Hvala ti, Simon."

  Pričevanje, ki mi je najbolj sedlo v srce:

  "Odličen tečaj, tako poln vsega, od risanja v živo, kjer sem najbolj uživala, do teorije, da je težko vse doseči v danem času.

  Osnove dajo poleta za naprej, a ko rišeš skupaj s Simonom in ne pričakuješ rezultatov, se zgodijo čudeži že na prvi uri! Najboljše je risanje v živo, s Simonom, ker začetnik težko odkrije svojo tehniko, kako pristopiti k delu.

  Simon pa brezkompromisno pokaže način, ki daje rezultat takoj, da se otreseš strahu pred neuspehom. In to je najbolj pomembno! Razvija ti pogum, razvija v tebi uspeh, da zmoreš, da znaš in da greš z lahkoto dalje! Četudi brez vaje ne gre!

  Tako pristen, tako srčen, tako nepristranski, seva energijo, ki pripada vsemu človeštvu, ki izhaja iz izvora vsega človeštva. Ljubezen do vseh in vsega! Razdaja sebe in znanje brez zadržkov, nesebično, enako do vseh človeških bitij, z zavedanjem, da je vesolje prepolno vsega za vse in da se vedno vse vrača k izvoru.

  Hvala Simon! ❤️❤️❤️in globok poklon! Poznamo le peščico “čistih” ljudi. Med njimi sem zdaj našla tudi tebe!"

  Marija D.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  Učenka Slavi je pogumno posnela kar video pričevanje:

  “Nič bat, samo svinčnik in papir v roke pa gasa!”

  Slavi K.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simon Sanda hvala ti za vse! Od nekdaj sem imela željo po risanju ali slikanju in končno je s tvojim tečajem prišel čas, da si jo uresničim. Nikoli ne bom pozabila, ko sem narisala prvega delfina in me je od presenečenja, da znam in zmorem skoraj kap . Vse ostalo v nadaljevanju...da sploh ne govorim. Res bo potrebno še veliko vaje in risb ampak sedaj imam podlago in vem kje in kako začeti. Hvala ti in se vidimo jeseni . Pa še nekaj...super oseba si in na tvojih urah sem uživala."

  Tatjana T.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Simon, hvaležnost je vzajemna! Predavatelja s takim žarom predaje znanja težko srečaš. V desetih srečanjih si nam predstavil risanje, kot bi nam ga morali predstaviti že v osnovni šoli, da bi na tej podlagi nadgrajevali svoje likovno ustvarjanje. Doslej nisem veliko risala, kar pa sem, sem risala z veliko več truda, popravljanja, brisanja.. Še vedno bom popravljala, verjamem pa, da bo osnovna skica s tvojo pomočjo veliko hitreje in bolj natančno narisana, tako mi bo risanje v še večje veselje. Res hvala. 🙏🍀''

  Ines H. P.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Dragi Simon. Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.
  SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje.''

  Matej G.

  Dolgoletni učenec

  "Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!''

  Marija K.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom''

  Marjeta Ž.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Simon iz vsega srca hvala. Odprl si mi svet ,ki ga iščem. Vse življenje občudujem slikarstvo. Vedno znova se mi oko ustavlja in srce išče in občuduje. Nimam besed, zahvale, čudovit učitelj si. Želim ti vse dobro, veliko veselja in naj se ti vse dobro povrne v tvojem življenju in iskanju lepega."

  Andra J.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Simon, pri vsaki lekciji si uspel izvlečti iz mene te lepe risbe, za katere sem mislila da tega pa jaz ne znam in ne zmorem....Neizmerno sem ti hvaležna za vse tvoje napotke in za tiste neprecenljive male trike.
  S hvaležnostjo, Angela.''

  Angela A.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  "Zelo sem vesela, da sem se vpisala, saj sem s tvojo pomočjo Simon spet zčela risati. Lažje pa sem šla tudi skozi moje težave, saj sem razmišljala še o čem lepem. Upam, da bom lekcije lahko predelala čez poletje, potem se vidimo v jeseni, saj si želim tudi barvnih slik."

  Olga P.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ''Zelo sem vesela, da sem se udeležila tečaja. Z udeležbo na urah v živo sem bila primorana vzeti svinčnik v roke in risati. Vedno, ko sem videla kaj bomo risali, je bila prva misel :" To ne bo šlo." Pa je šlo v večini primerov. Ne popolno, ampak vedno si lahko iz slike razbral, kaj je narisano.🤣''

  Maja S.

  Učenka na začetnem ABC tečaju za odrasle

  ČAS JE ZA RISANJE.

  abeceda risanja za odrasle

  Danes samo 89 EUR 99 EUR

  PLAČILO JE MOŽNO V TREH OBROKIH PO 32 EUR 35 EUR MESEČNO

  KUPI TEČAJ

  REZERVIRAJ SVOJE MESTO

  Izpolni obrazec in pridobi dostop do posnetega video tečaja Abeceda risanja za odrasle - Osnove risanja

  Abeceda risanja za odrasle

  Najina skupna pot po skrivnostnem svetu risanja se bo pričela znotraj e-učilnice, kjer te že veselo čakam. Samo trije koraki te še ločijo do tvojega novega risarskega popotovanja:

  Korak #1

 • Po vpisu in plačilu prejmeš dostop do e-učilnice

 • Korak #2

 • V njej te že čaka dobrodošlica, prva video lekcija, vsi bonusi in dostop do zaprte skupnosti risarjev.

 • Korak #3

  • Pripravi si svoj risarski material. Če ga nimaš pa sem v e-učilnici pripravil zate risarske pakete, ki jih dobiš ob vpisu po zelo znižani ceni (sodelujemo s spletno trgovino "Pri levčku").

  Varen nakup

  Nakup pri nas je popolnoma varen in zavarovan.

  14 dnevna garancija

  Če po 14 dneh ne bi bil zadovoljen s tečajem, ti vrnemo denar. 

  VAŠA POGOSTA VPRAŠANJA

  • Ali je tečaj poteka na spletu ali na določeni lokaciji v Sloveniji?

  • Ker je Risarnica spletna šola risanja, izvajamo delavnice risanja večinoma preko spleta. Razlog je ta, da lahko na ta način omogočimo sodelovanje na tečaju vsakemu, ne glede na to, kje v Sloveniji se nahaja. Potrebuješ le računalnik in dostop do Interneta ter seveda nekaj osnovih pripomočkov za risanje. Prav tako pa na ta način ni potrebno zgubljati časa z vožnjami na določeno lokacijo in nazaj domov. 

  • Kakšna je cena tečaja?

  • Tečaj stane 99 EUR. Cena zajema 12 vnaprej posnetih lekcij, ki trajajo približno 1 uro. Skupaj torej, 12 učnih ur. Kar pomeni, da boš za eno lekcijo odštel manj kot 10 EUR. Ob vpisu prejmeš še nekaj bonusov, ki ti bodo še dodatno pomagali pri risanju. Skupna vrednost tečaja je 309 EUR - ti pa ga lahko dobiš za samo 99 EUR. Plačilo je možno V ENEM ZNESKU (99 EUR) ALI V TREH OBROKIH (3 x 35 EUR). Bonusi te čakajo v naši e-učilnici in jih prejmeš po nakupu tečaja.


   POZOR: Pogosto imamo tudi sezonske popuste. Preveri popuste tukaj.