Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-logo

Potrebujete pomoč? Pokličite na

070 660 166


29,50€ ob vpisu

nato 9 x 59€ na mesec

risarnica-garancija

Ob vpisu ti nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo. Če v 30-ih dneh od začetka šolskega leta, ti ali tvoj otrok, ne bosta popolnoma zadovoljna s šolo, vrnemo celoten znesek vpisnine brez vprašanj.

Edina šola risanja, ki jo bo tvoj otrok potreboval.

Otroci, ki obožujejo risanje, doživijo v naši šoli izkušnjo, ki jim bo skozi celo življenje pomagala polno izraziti sebe, svoje zamisli in svoja čustva. Danes je vse večje število poklicev in zanimanj, ki vključujejo kreativnost, razvijanje novi idej in tehnologij. Naša šola jim omogoča, da znajo prenesti vso svojo domišljijo in vse svoje vizije, ideje ter zamisli na papir in nato v realnost.

 • Gre za 3-letno spletno izobraževanje, ki otrokom nudi celovito učenje vseh osnov in skrivnosti risanja kar od doma.

 • Vsak letnik traja 10 mesecev, razdeljen na dva dela. Ob polletju in ob koncu letnika se tudi dobimo v živo na določeni lokaciji po Sloveniji, kjer organiziramo delavnico risanja, podelitev diplom in zabaven družaben program.

 • Pouk poteka preko ZOOM-a, kjer se otroci istočasno učijo novih skrivnosti risanja, zabavajo, izražajo svojo kreativnost, delijo svoje risbe in se družijo.

 • Na voljo je dostop do posnetih lekcij, vsebin in virov, ki jih otrok predela, ko mu najbolj ustreza, če se zgodi, da ne utegne priti na uro v živo.

 • Učitelj je ves čas na voljo za vsa vprašanja, ocene izdelkov in dodatna pojasnila v prostorih e-šole za druženje.

 • V Risarnici se trudimo, da otroci svoje na novo pridobljeno znanje risanje pokažejo tudi v svetu. Zato se redno udeležujemo raznih natečajev, kjer so naši učenci že želi uspehe.

 • risarnica-logo

  Potrebujete pomoč? Pokličite na

  070 660 166

  Kaj menijo o šoli starši otrok iz prejšnjega šolskega leta . . .

 • "Taja sporoča: Tečaj risanja na daljavo je super. Všeč mi je in zabavno, ker še zraven vidim vse, ki rišejo skupaj z mano. Tudi Simon je zabaven.”

  Maja U., mamica od Taje

 • “Sin uživa, čuti bližino učitelja in sovrstnikov, hitro se razživi in sodeluje na tečaju. Ni enako, kot v živo, ampak je super način, da se tečaj izvede v teh časih. Spletna povezava z aplikacijo ZOOM je zelo dobra, tako zvok kot slika.”

  Helena K., mamica od Taj Erika

 • "Tečaj risanja je način zelo koristnega preživljanja prostega časa za otroke, ki radi rišejo in ustvarjajo. Tečaj ponuja usmerjeno nadgrajevanje njihovega dela"

  Marija L., mamica od Maje

  Risarnica © 2021 Vse pravice pridržane.