Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-logo-risarske-delavnice

Likovna delavnica za otroke in mladino 
"SLIKA IN PIKA"

Pridi na delavnico risanja z akrili v SOBOTO, 13. maja od 10. do 12. ure.
Dobimo se Pri Levčku v BTC-ju (Hala A)

SOBOTNA LIKOVNA DELAVNICA - "USTVARJANJE IN ZABAVA Z AKRILNIMI BARVAMI" SE ZAČNE ŽE ČEZ:

  00

  Dni

  00

  Ur

  00

  Minut

  00

  Sekund

  PRIJAVI SE NA DELAVNICO

DOŽIVI VAL USTVARJALNOSTI
z likovno delavnico za prav vsakega ustvarjalnega otroka, ki rad riše

V soboto, 13. maja se nam od 10. do 12. ure pridružite na zabavni in ustvarjalni likovni delavnici, kjer bomo združili učenje risanja in zabavo.

Ponovno bo barvito, ustvarjalno, nasmejano in poučno! Vabljeni mladi likovni navdušenci, stari od 6 do 18 let, da preživite z nami 2 sproščeni ustvarjalni urici in ustvarite z nami POMLADNI MOTIV z akrilnimi barvami in posebno tehniko risanja pik na črnem papirju.

Pridi na tematsko delavnico risanja za vse ustvarjalne otroke.

Tokrat smo se s spleta preselili na lokacijo na čisto pravo likovno delavnico za otroke v živo, KI PRINAŠA:

 • 2 uri risanja v živo s pripravljenim risarskim materialom

 • 2 izkušeni in zabavni učiteljici Klara in Marija, ki bosta vodili delavnico

 • Izvirne vsebine za risanje, narejene posebej za to delavnico

 • Veliko novega znanja, navdiha in zabave skozi zanimive risarske igre

risarnica-delavnica-risanja-klara
PRIJAVI SE NA DELAVNICO

KDO PRIREJA DELAVNICO?

Levček in Risarnica sta na pomlad združila moči in zaradi velikega zanimanja za delavnice v živo, smo se odločili, da Risarnico s spleta pripeljemo v Ljubljano. In kje bi bila najboljša lokacija za naš dogodek? Pri Levčku, seveda!

PRIJAVI SE NA DELAVNICO
pri-levcku-ustvarjalna-trgovina

PRI LEVČKU

Art & Hobby trgovina

risarnica

RISARNICA

Spletna šola risanja

Bonus #1

vrzi in nariši

VRZI in NARIŠI

VRZI IN NARIŠI je nova namizna igra za kreativno risanje in zabavo v družini. Odlična za risanje likov v različnih položajih, oblačilih in dodatkih.

Bonus #2

100 idej za risanje

KNJIGA- 100 idej za risanje

E-knjiga 100 IDEJ ZA RISANJE ti NA ENEM MESTU omogoča najti vse možne vrste motivov za risanje! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo vse pomembne vidike risbe za tvojo redno vadbo in hitrejši napredek pri risanju!

Bonus #3

RISANI-ZMEŠANČKI-RISARSKA-IGRA

RISANI ZMEŠANČKI

Najbolj popularna risarska igra, ki navdušuje otroke v naši e-šoli in so odlična igra za ogrevanje roke, uma in domišljije. Primerna za skupno družinsko risanje, kjer vam ne bo manjkalo zabave, smeha in razvijanja ustvarjalnega razmišljanja.

Bonus #4

drevo-risanja

DREVO RISANJA

V Risarnici smo kreirali zabaven in koristen pripomoček za ustvarjanje navade risanja- DREVO RISANJA. Za vsako novo narisano risbico pobarvaš en listek na drevesu. Sprejmi izziv in nariši 365 risbic ter tako pobarvaj vse listke na drevesu.

Izkoristi vse bonuse in se prijavi še danes

PRIJAVI SE NA DELAVNICO

Kje in kdaj bo potekala delavnica?

Likovna delavnica za otroke SLIKA IN PIKA! bo potekala v Ljubljani v prostoru BTC-ja (dva lokala od Levčka), Hala A (spodnja etaža) v soboto 13. maja 2023, v dopoldanskem času, in sicer od 10. ure do 12. ure. Delavnica je namenjen vsem otrokom in mladini od 6. do 18. leta starosti.

učitelj risanja
spletni tečaj risanja

Kaj bomo risali?

SLIKA IN PIKA! To je naslov naše delavnice, saj bomo s pikami ustvarili čudovito akrilno sliko na črnem papirju. Tehnika, ki je prijazna in zanimiva tako za male otroke kot njihove večje različice, saj so možnosti ustvarjanja neomejene! Ustvarjanje z barvami ima tako ali tako poseben čar in si bodo otroci lahko dali duška. Lahko pa pričakujemo fantastične umetnine! Tematika pa je POMLADNI MOTIV.

Kaj potrebuje otrok za tabor?

RAZEN ZAŠČITNE MAJICE (lahko je to tudi navadna vrečka za smeti z izrezanimi odprtinami za glavo in roke), BO OTROK VES POTREBEN RISARSKI PRIBOR ZA DELAVNICO DOBIL PRI NAS!

Levček nam bo priskrbel vse potrebne materiale, na naši delavnici pa bomo uporabljali sledeče:

- navaden svinčnik

- radirka

- črn risarski papir

- akrilne barve

- čopiči

- presenečenje - predmet, ki ga najdemo v vsakem domu, bomo uporabili pri naši sliki in bo PIKA NA I.

pribor za risanje
risko maskota isarnica

Kako si lahko popestriš delavnico

Delavnica bo še bolj zanimiva, če se ji boš lahko popolnoma prepustil in se ne boš obremenjeval s tem, če si boš popacal majico ali hlače. Zato ti priporočamo, da imaš s sabo kakšno večjo majico, ki je ni škoda in bo zaščitila tvoja oblačila. Tako boš lahko risal, slikal in ustvarjal brez skrbi. Zelo dober pripomoček za zaščito oblačil je tudi navadn vrečka za smeti, ki ji izrežeš odprtino za glavo in roke. 

Mesta so omejena zato se hitro prijavi in si zagotovi udeležbo 

PRIJAVI SE NA DELAVNICO
risarnica-riso-vajenec

PROGRAM

Tokrat bo naš 2-urni program sestavljen in dveh tematik:

UVOD 10.00 - 10.15 - Uvodni pozdrav, spoznavanje in predstavitev programa (kaj bomo risali, opis materialov)

OGREVANJE 10.15 - 10.30 - Kratko ogrevanje z RISANIMI ZMEŠANČKI

RISANJE SKICE 10.30 - 11.00 - pripravimo črne liste in ostale pripomočke, Klara razloži kako začeti risati, izberemo motiv

RISANJE MOTIVA 11:00 - 11:45 - risanje izbranega pomladnega motiva in slikanje z akrilnimi barvami 

PREGLED IZDELKOV 11:45 - 11:55 - pregled izdelkov in sproščeno druženje

PRIHOD STARŠEV 11:55 - 12:00 - prihod staršev, druženje, spoznavanje in zaključek

UČITELJICI 

klara šlenc

KLARA ŠLENC

Ojla, sem Klara, diplomirana akademska slikarka. Trenutno sem poleg učenja risanja v Risarnici okupirana še s pisanjem magisterija. Svoje znanje risanja in slikanja ves čas nadgrajujem in to znanje tudi rada delim med svoje učence. Risanje in slikanje me osrečujeta, zato skoraj ne mine dan, da ne bi ustvarjala. Skozi različne delavnice - online in v živo - sem si nabrala ogromno izkušenj za delo z otroki, s katerimi res rada delam, saj me vedno znova navdušijo s svojo ustvarjalnostjo in odkritostjo. Na tej delavnici bom z otroki risala in slikala ter jih navdušila nad čari akrilnih barv. 

Marija Šinkovec

MARIJA ŠINKOVEC

Moje ime je Marija in pri Risarnici skrbim predvsem za razna besedila in napisane vsebine. Če ni dovolj očitno - rada pišem. Neskončno rada. Rada se igram z besedami, jih preobračam in obračam, da delajo kozolce, uživam, ko iščem pravi izraz, še bolj uživam, ko si izmišljam razne zgodbe za otroke. Na tej delavnici risanja bom v prvi vrsti Klarina pomočnica, sicer pa sem tudi sama navdušena nad risanjem in slikanjem in bom tudi jaz z otroki ustvarjala in jih med risanjem kratkočasila. Mogoče jim celo povem kakšno zgodbo ;) 

Izkoristi vse bonuse in se prijavi še danes

Prijavi se na delavnico

Kaj menijo o Risarnici starši otrok. . .

Mnenja staršev o šoli risanja, taborih in delavnicah, ki se jih udeležujejo njihovi otroci.

Program je zelo zanimiv.

"Moja otroka sta se udeležila že treh taborov in vedno z veseljem sodelujeta in rišeta. Program je zelo zanimiv in vedno se dogaja kaj novega. Zelo sem vam hvaležna da ste se odločili organizirati spletne tabore saj pri nas vožnja in čakanje ne prideta v poštev. Z veseljem bom otroka spet prijavila na počitniski tabor."

Patricija, mamica od Nikolaja

Tabor je bil super!

" Tabor je bil super, všeč so jim bile igre risanja, pa staršljiva pravljica. Zanimivo mi je bilo, da je najmlajši lahko brez težav sodeloval ves čas in ga je tok časa vleklo kolikor je trajalo, tako da mu je bilo zelo všeč."

Silvia, mamica od Leonie Lize

Vedno se nekaj novega naučim.

" Kot mama sem zelo zadovoljna z vašim delom, predvsem sem vesela, ko vidim hčerko kako z veseljem sede za računalnik in še vedno znova nekaj novega nauči, kar potem vplete v svojo domišljijo in nastajajo nove slike...Kar tako naprej..."

Neža, mamica od Zaje

Ure risanja bi imel vsak dan.

" Blaž komaj čaka, da se pridruži uri, ker so mu zelo všeč in zabavne. Še posebej so mu všeč izzivi in upa, do jih bo še veliko. Sama opažam, da je Blaž po uri risanja zelo vesel in vsakokrat z velikim navdušenjem pripoveduje o uri.."

Alenka, mamica od Blaža

VABLJENI VSI USTVARJALNI OTROCI IN MLADINA, da se nam pridružijo na našem popotovanju po deželi risanja in slikanja z akrilnimi barvami.

2-urna likovna delavnica v ljubljanskem BTC-ju za samo

27€


(Redna cena 35 €)

DA, ŽELIM VPISATI OTROKA NA DELAVNICO!

Vpis je možen samo do petka 12. maja 2023.

Vaša pogosta vprašanja

Ali je delavnica na spletu ali na določeni lokaciji v Sloveniji?

Ker smo spletna šola risanja izvajamo delavnice risanja večinoma preko spleta. Razlog je ta, da lahko na ta način otrokom s cele Slovenije omogočimo, da rišejo z nami. Tako staršem ni potrebno voziti otrok in jih čakati ter nato voziti nazaj domov. Izjema so razna gostovanja na različnih festivalih po Sloveniji, kot npr. Pisani balon (Laško), Pivo in cvetje (Laško), V Celje po veselje (Celje) ... Tokrat premierno, zaradi velikega zanimanja, prirejamo delavnico V ŽIVO na lokaciji, in sicer v ljubljanskem BTC-ju, Hala A.

Kakšna je cena delavnice?

Cena delavnice je 27 EUR. V to ceno je, poleg najbolj kvalitetnih likovnih materialov, vključena še 2-urna likovna zabava in učenje ter ustvarjanje z dvema učiteljicama. Ob koncu pa seveda še dodatni BONUS - nova, še izboljšana risarska igra za spodbujanje kreativnosti in iznajdljivosti pri risanju.

Ali se delavnica snema?

Ne. Tokratna delavnica se NE SNEMA. Glede na to, da je delavnico v živo na lokaciji (BTC Ljubljana) in je zaprtega tipa, bo naše druženje ekskluzivno in posnetka ne bo. Snema se izključno naše spletne delavnice. 

Kaj, če pride nekaj vmes in otrok ne more priti na delavnico?

V primeru, da otrok zboli ali pridejo vmes druge neodložljive obveznosti, nam to NUJNO SPOROČITE vsaj 2 dni prej! V tem primeru vam povrnemo vplačan znesek delavnice. Zaradi organizacije, nabave materialov in celotnega poteka delavnice, moramo pred začetkom vedeti točno število otrok. 

Koliko časa traja delavnica?

Delavnica traja dve uri od 10:00 do 12:00 ure. Morda se sliši veliko, vendar vam iz izkušenj povem, da mineta kot bi trenil.

Kako se prijavim na delavnico?

Kliknite na zgornji gumb PRIJAVA in pripeljal vas bo na posebno stran za vpis na likovno delavnico SLIKA IN PIKA! Izpolnite obrazec in poslali vam bomo predračun za plačilo. Po izvedenem plačilu dobite še potrditveni e-mail z vsemi podatki o lokaciji ipd. 

Prijavi se na delavnico

Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.