Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Brezplačen webinar 'Naučim te risati v 60 minutah' v PONEDELJEK, 22.1.2024 ob 19:00 uri

00

DNI

00

UR

00

MINUT

00

SEKUND

"NAUČIM TE RISATI V 60 MINUTAH"

Vabim te na brezplačen webinar, kjer ti v eni uri pokažem osnovne trike za prve korake na tvoji risarski poti. 

Spoznaj najhitrejši in najenostavnejši način, da začneš risati tako, kot si si vedno želel, brez dolgoletnega šolanja in zapravljanja ogromnih vsot denarja.

DA, ŽELIM SE UDELEŽITI WEBINARJA

TUKAJ JE NEKAJ SKRIVNOSTI, KI TI JIH BOM RAZKRIL NA WEBINARJU

Na te webinarju te bom popolnoma brezplačno naučil temeljnih osnov risanja, ki ti bodo pomagale, da premagaš strah pred risanjem in da končno začneš ustvarjati čudovite risbe z uporabo preprostih tehnik in jasnih navodil.

 • Kaj je temelj vsake risbe, ki ga uporabljajo tudi največji mojstri risanja in ki vam zagotavlja, da bo risba vsakič pravilno zastavljena.

 • Tehnike in načini, ki ti bodo TAKOJ pomagale pri kreiranju skice, proporcih v tvoji risbi, senčenju, postavitvi v prostoru in še mnogo več.

 • Kateri so osnovni elementi vsake risbe, s katerimi boš takoj začel ustvarjati prve osupljive risbe na katere boš ponosen.

 • Nasveti in triki, ki sem se jih naučil skozi leta izkušenj, ki ti bodo pomagali razviti risarske sposobnosti in najti svoj edinstven slog.

 • Začni svojo risarsko pot že čez:

  20

  DNI

  02

  UR

  36

  MINUT

  00

  SEKUND

  DA, ŽELIM SE UDELEŽITI WEBINARJA

  KDO SEM IN ZAKAJ BI ME POSLUŠAL?

  risarnica-tečaj-risanja-simon-sanda-abeceda-risanja

  Sem Simon Sanda in rad bi ti pomagal na tvoji risarski poti. Če si eden izmed tistih, ki si že dolgo želijo, da bi znali dobro risati, potem sem pravi naslov zate. Pomagal sem že mnogim začetnikom kot si ti, da so razvili svoje veščine v risanju in začeli v risanju tudi uživati. Nekateri med njimi so postali pravi umetniki, nekateri pa so celo šli na lastno poslovno pot. V svoji karieri sem se preizkusil že na mnogih kreativnih področjih in projektih, kjer sem se pridobil veliko znanja in izkušenj. Le-te pa bom z veseljem delil s tabo na delavnici.

  Vem, da ti lahko pomagam razviti veščino risanja, ne glede na to, ali želiš postati samo hobi umetnik ali pa bi rad svoje znanje risanja uporabil v trenutnem ali bodočem poklicu, kjer je znanje risanja zaželjeno (ali celo nujno): ilustrator, slikar, modni oblikovalec, industrijski oblikovalec, arhitekt, oblikovalec notranjih prostorov, karikaturist, risar stripov, animator in mnogi drugi.

 • DA, ŽELIM SE UDELEŽITI WEBINARJA

  KAKO LAHKO RISANJE BISTVENO VPLIVA NA TVOJE ŽIVLJENJE?

 • Risanje je dober način sproščanja, sploh kadar si pod stresom ali se te loteva anksioznost. Izboljšuje tudi samozavest in izražanje samega sebe.

 • Spodbuja kreativnost in odklepa sposobnost kreativnega reševanja problemov. Risanje je zelo cenjena veščina v mnogih kreativnih poklicih.

 • Ti pomaga, da se lažje fokusiraš, kar ti prinaša boljšo koncentracijo in posledično produktivnost pri tvojem delu in opravilih.

 • Izboljšuje tvoje finomotorične sposobnosti in izboljšuje koordinacijo med roko in možgani.

 • Prinaša veliko veselja, zadovoljstva in samo-izpopolnitve. Sploh, če skozi risanje najdeš družbo in prijatelje, s katerimi lahko deliš svoje ustvarjanje.

 • DA, ŽELIM SE UDELEŽITI WEBINARJA
  risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-začetnike

  KAJ PRAVIJO PRETEKLI UDELEŽENCI TEČAJEV RISANJA

  Nikoli ne bom pozabil zgodbe ene od mojih udeleženk tečaja, ki je dejala takole: "V soboto sem šla v Piran na slikarsko srečanje. Tisto ribo sem narisala, ki sem jo objavila na fb. Prvič sem slikala v javnosti in to na ulici Pirana in ja, nisem imela več treme. Uspela sem! So vprašali mojega moža, zakaj ne grem malo po svoje. 'Prvič vidim svojo ženo, kako riše', je povedal in so bili začudeni. vendar resnično, vedno sem se skrivala, ker me je bilo strah in sram. Hvala ti, Simon."

  ''Webinar mi je res veliko dal. Tako kot je Picasso rekel, izpral prah z moje duše, delno, ampak je že precej bolje. Dolgo časa se že spravljam da bi risal, pa sem imel vedno strah in rabil brco v rit. Webinar je bil res super, resnično hvala za vse.''

  Gregor B.

  ''Vaš pristop je zanimiv, spodbujajoč in vsebinsko resnično dober. Skratka, izjemni ste in enkratni v slovenskem prostoru.''

  Peter R.

  ''Dragi Simon. Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.
  SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  ''Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednjih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje''

  Matej G.

  ''Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!''

  Marija K.

  ''Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom''

  Marjeta Ž.

  Brezplačen webinar za začetnike

  "NAUČIM TE RISATI
  V 60 MINUTAH"

  risarnica-tečaj-risanja-za-odrasle-simon-sanda-uči

  To je priložnost, da narediš korak naprej k uresničitvi svoje želje, da bi znal risati. Lahko si popoln začetnik ali pa želiš samo še izboljšati svojo veščino risanja - ta webinar ti bo dal začetno znanje, samozavest in navdih, ki jih potrebuješ, da začneš svojo risarsko pot. Webinar je popolnoma brezplačen - torej, zakaj ne bi poskusil?

  

  Registriraj se zdaj in gremo v akcijo!