Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-spletna-šola-risanja

ČAU!

Simon tu, zate imam ...

... vnaprej posneto spoznavno uro za vpis v spletno šolo risanja za otroke in mladino!  

POZOR!
Posebna ponudba za predvpis v šolo risanja poteče čez: 

00

dni

00

ur

00

minut

00

sekund

OB VPISU PLAČAŠ SAMO 29,50€

in potem (od oktobra 2023 do junija 2024) 9 x 59€/mesec

DA, ŽELIM VPISATI OTROKA!

Šola risanja poteka 10 mesecev, od septembra 2023 do junija 2024. Letne vezave ni! Otroka lahko kadarkoli izpišete, če se tako odločite!

BONUSI

Tukaj so darila, ker si bil z mano na moji spoznavni uri:

ŠOLSKI-KOLEDAR-2023-24

ŠOLSKI KOLEDAR 2023/24

Prisrčen šolski koledar (velja od septembra do avgusta) s spodbudnimi mislimi, ki bodo otroku lepa popotnica za čez dan. Na koledarju je tudi dovolj prostora za zapisovanje dnevnih aktivnosti, rojstnih dni in podobno. Vsak dan šteje. 

PRENESI KOLEDAR

Vsi "zgodnji ptički" so ob predvpisu upravičeni do ekskluzivnih DODATNIH UGODNOSTI! 

PRVI IZBIRATE TERMIN LEKCIJ

Prvi prideš, prvi izbiraš! 


Vsi, ki se bodo v Risarnico vpisali do 30. junija imajo prednost pri izbiri terminov, ko se bodo dokončno formirale skupine. Tako si najlažje zagotovite, da bodo lekcije risanja točno ob tistem času, ki vaši družini najbolj odgovarja. 

drevo-risanja

20% POPUST NA VSE TABORE IN DELAVNICE RISANJA TEKOM ŠOLSKEGA LETA

Skozi celotno šolsko leto bodo organizirani vsaj štirje spletni tabori risanja. Ob predvpisu vam pripada 20% popust na vse te tabore, ki postajajo čedalje bolj priljubljeni med našimi mladimi obiskovalci. 

motivacijski-plakati

2 BREZPLAČNA DOGODKA V ŽIVO

Češnjica na torti so vsako leto naša druženja v živo, ki jih organiziramo ob polletju in zaključku šolskega leta. Tam se dobimo skupaj na določeni lokaciji - z nekaterimi prvič, z drugimi smo že stari znanci - vedno pa smo iskreno veseli drug drugega, da se lahko objamemo in poveselimo. Lokacije skrbno izbiramo (v naravi, na bazenu...), da je primerno tako za delavnice kot za igro. 

DA! ŽELIM VPISATI OTROKA!
risarnica-spletna-sola-risanja

Hvala, da si ogledal/a spoznavno uro. Res sem vesel, da si si vzel/a čas in upam, da se kmalu tudi osebno spoznamo. Še posebej pa bi me veselilo spoznati tvojega mladega ustvarjalca/ko.


Upam, da te je moja predstavitev prepričala o kakovosti naše e-šole in da nam boš dal/a priložnost, da pomagamo tvojemu otroku pri razvoju njegove strasti za risanje.


Naj še enkrat ponovim, da to ni navadna šola risanja. V njej bo tvoj otrok doživel izkušnjo, ki smo si jo mnogi ljubitelji in samouki risanja samo želeli, ko smo bili otroci in najstniki.

Če se šoli pridružiš sedaj, ti podarim še tole:

 • Ob vpisu plačaš samo 29,50 EUR. S polovičnim prvim obrokom omogočimo vsakemu, da našo šolo najprej preizkusi.

 • 30-dnevna 100% garancija na zadovoljstvo. Če se zgodi, da otrok slučajno ne bi bil zadovoljen s šolo v prvem mesecu, vam vrnemo denar - brez vprašanj. Tako nimate nobenega rizika z vpisom v šolo.

 • Ni letne vezave. Če se vam bo zdelo, da želite otroka tekom leta izpisati, lahko to storite kadarkoli. Pomembno je le, da nam to sporočite do 1. v mesecu, da vam naslednjega meseca ne zaračunamo. 

 • OB VPISU SAMO 29,50€ namesto 59€

  Od oktobra dalje 9 x 59 €/mesec

  DA! ŽELIM VPISATI OTROKA!

  Kaj pravijo naši učenci?

  Ela

  10 let

  Max

  9 let

  Lana

  16 let

  Denis

  15 let

  "Taja sporoča, da je šola risanja na daljavo super. Všeč ji je in zabavno, ker še zraven vidi vse, ki rišejo skupaj z njo. Tudi Simon je zabaven."

  Maja in Tomaž

  Starša Taje

  "Sin uživa in čuti bližino učitelja in sovrstnikov, hitro se razživi in sodeluje pri urah v živo preko Zoom-a. Spletna povezava je dobra, tako slika kot zvok."

  Helena

  Mamica od Taj Erika

  "Za šolo risanja smo se odločili, ker smo želeli, da otrok osvoji osnove risanja. Opažamo, da se njegova tehnika z obiskovanjem spletne šole risanja izboljšuje."

  Marko

  Oče Maksa

  "Vse pohvale Simonu, ki otroke na sproščen in zanimiv način usmerja pri risanju. Otroci so še poglobili svoje veselje do risanja in nadgradili svoje znanje z novimi tehnikami in načini risanja. Simon je super motivator in zelo pozitivna oseba."

  Marija

  Mamica od Maje

  Pohitite z vpisom in izkoristite ugodnosti!

  Ponudba poteče že čez:

  00

  DNI

  00

  UR

  00

  MINUT

  00

  SEKUND

  Risarnica © 2023 Vse pravice pridržane.