Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-spletna-šola-risanja

ČAU!

Simon tu!

Tukaj si lahko ogledaš posnetek webinarja

"Naučim te risati v 60 minutah"! 

POZOR!
Posebna ponudba tečaja "ABECEDA RISANJA ZA ZAČETNIKE"
poteče čez: 

03

dni

01

ur

04

minut

09

sekund

DANES SAMO 289€ 839€

ali 3 x 99€

Osnove risanja: Vsak ponedeljek od 12.2 in 29.4 2024

VPIS V TEČAJ RISANJA OSNOV

14-dnevna garancija vračila denarja!

risarnica-spletna-sola-risanja

Hvala, da si prišel na mojo delavnico risanja. Upam, da si užival na skupni uri risanja in da sem ti vsaj malo pomagal pri razvoju tvojih risarskih veščin.


Namen webinarja je, da dobiš občutek o načinu mojega dela in podajanja znanja. Sprejmi izziv in priložnost, da ti razkrijem še več skrivnosti risanja v 3-mesečnem tečaju (12 tedenskih srečanj po 2 uri) ABECEDA RISANJA ZA ZAČETNIKE - osnove risanja.


Tečaj je zasnovan tako, da ti ponuja trdne temelje znanja risanja. V njem boš doživel izkušnjo, ki smo si jo mnogi ljubitelji in samouki risanja samo želeli, ko smo bili otroci in najstniki.

Če se tečaju pridružiš sedaj, prejmeš sledeče ugodnosti:

 • Akcijska cena samo 289 EUR (839 eur), ali tri obroke po 99 EUR (z DDV).

 • Bonusi v vrednosti 300 EUR, ki jih prejmete ob pričetku tečaja.

 • 14-dnevna garancija na zadovoljstvo: Če v prvih dveh tednih ne bi bil zadovoljen s tečajem, ti vrnemo vplačano kupnino tečaja. Z vpisom na ta tečaj, tako praktično nimaš rizika.

 • Dostop do e-učilnice: Vsi tečajniki se bomo družili in izmenjevali svoje risbe, nasvete in spodbude v naši zaprti spletni skupnosti. Tu te bodo čakali tudi vsi bonusi in vsi posnetki lekcij ter zaprta skupnost, kjer se bomo družili in izmenjevali svoje risbe, koristne nasvete in še mnogo več.

 • Podarimo vso opremo za risanje: Do pričetka šolskega leta prejme tvoj otrok vso potrebno opremo za risati (svinčnike, radirke, šilčke, skicirke, risalne deske, tulce za risbe,...).

 • SKUPNA VREDNOST: 839 €

  DANES SAMO 289 €

  ali 3 x 99€

  Osnove risanja: Vsak ponedeljek od 12.2 in 29.4. 2024

  VPIS V TEČAJ RISANJA OSNOV

  PROGRAM IN POTEK TEČAJA

  "Možnost učenja je darilo, sposobnost učenja je veščina, želja po učenju je izbira." Brian Herbert

  Program tečaja je sestavljen iz treh delov, ki te popeljejo od prvega koraka na listu papirja, do tega, kako se izraziti v polnosti skozi risbo.

  abeceda-risanja-priprava-matreriala-za-risanje


  1. del - PRIPRAVA

  Povedal ti bom kako si najbolje pripraviti prostor za risanja, kje in kako izbrati dobro in kvalitetno opremo za risanja (od svinčnika, radirke do barv) ter na kaj bodi pazljiv. Določila bova tudi tvoj cilj, ki ga želiš doseči in pogledala tvoje dosedanje ustvarjanje (če ga ni, tudi vredu).

  2. del - UČENJE

  Začeli bomo z osnovami. To bo hrbtenica tvojega risanja. OSNOVE. Dal ti bom ključ do tehnik, katere lahko potem preneseš na katerikoli medij se boš odločil uporabiti - od svinčnika do akvarela. Naučil te bom tudi, kako vztrajati, kadar se ti zatakne.

  abeceda-risanja-učenje-risanja
  abeceda-risanja-stil-risanja

  3. del - IZRAZI SE(BE)

  Pokaži sebe in svojo umetnost na nove, drzne načine Kaj vse lahko ustvariš z risanjem, če se prepustiš in raziskuješ svoje sposobnosti. Ponujam ti informacije, vpogled in podporo, ki jo potrebuješ za drzne, vznemirljive korake v svoji umetnosti - in tudi v življenju.

  BONUSI

  facebook skupina abeceda risanja za odrasle

  Bonus #1:
  ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA

  V zaprti FB skupini "ABC RISANJA ZA ODRASLE" je prostor, kjer boš prejel pregled in oceno tvojih risb ter konkreten nasvet za tvoje nadaljnje delo. Imaš doživljenjski dostop do mene, ostalih udeležencev in vseh vsebin (nasveti, materiali, knjige, dogodki,...)

  (Vrednost 150 EUR)

  simon-sanda-fraktalna-risba-risanje-risarnica

  Bonus #2:
  DELAVNICA MEDITATIVNEGA RISANJA

  Na delavnici boš spoznal Metodo fraktalne risbe, ki je nova oblika terapije oziroma (samo)pomoči z umetnostjo. Vsak si bo narisal diagnostično fraktalno risbo, ki ji rečemo tudi avtoportret duše. Spoznaj fraktale in doživite čarobnost osebne rasti!

  (Vrednost 90 EUR)

  100-IDEJ

  Bonus #3:
  E-KNJIGA "100 IDEJ ZA RISANJE"

  E-knjiga, ki ti NA ENEM MESTU omogoča najti različne motive za risanje! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo pomembne vidike risbe za tvojo redno vadbo in hitrejši napredek pri risanju! Ta knjiga je lahko tvoj najboljši pomočnik pri risanju.

  (Vrednost 30 EUR)

  brca-v-rit

  Bonus #4:
  IZZIV "BRCA V RIT RISANJU"

  Risarski izziv za prave risarje - 10 dni rišeš 10 minut stvari, ki jih vidiš okoli sebe in te v tistem trenutku navdihnejo. Koristna in zabavna igra za vsakega začetnika, da dobi brco v rit in končno začne risati in v 10 dneh ustvari navado risanja.

  (Vrednost 15 EUR)

  RISANI-ZMESANCKI

  Bonus #5:
  IGRA "RISANI ZMEŠANČKI"

  Najbolj popularna risarska igra, ki navdušuje otroke v naši e-šoli in so odlična igra za ogrevanje roke, uma in domišljije. Primerna za skupno družinsko risanje, kjer vam ne bo manjkalo zabave, smeha in razvijanja ustvarjalnega razmišljanja.

  (Vrednost 15 EUR)

  osebno-svetovanje-v-risanju

  Dodaten bonus za prvih 15 prijav:
  DODATNA 13. LEKCIJA- Osebna analiza risb

  Vsi, ki ste bili z mano na webinarju "Naučim te risati v 60 minutah" sem pripravil še dodatno presenečenje - dodatno srečanje (2 uri), kjer bom vsakemu osebno pregledal risbe iz opravljenega tečaja in individualno svetoval, kaj in kako naj vadi, da do konca izpilil svoje znanje osnov risanja. Srečanje bo predvideno po prvomajskih praznikih - 6.5.2024 ob 19:00.

  (Vrednost = Neprecenljivo)

  Skupna vrednost bonusov je 300 EUR!!

  Torej, zakaj izbrati moj tečaj?

  Zavedam se, da obstaja kar nekaj tečajev risanja in prav je, da zase izbereš takšnega, ki ga ustreza. Skupaj z vsemi bonusi, ti ponujam enostaven in celovit program risanja za hiter in zagotov napredek.

  Brezplačni bonusi v vrednosti 300 EUR potečejo čez ... 

  03

  Dni

  01

  Ur

  04

  Minut

  08

  Sekund

  3-MESEČNI TEČAJ BO POTEKAL MED 12. 2.2024 IN 29.4.2024

  VPIS V TEČAJ RISANJA OSNOV

  "Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  "'Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednjih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje"

  Matej G.

  Dolgoletni učenec

  "Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!"

  Marija K.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  "Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom"

  Marjeta Ž.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  Pohiti z vpisom in si zagotovi vse bonuse.

  Ta posebna ponudba tečaja poteče čez:

  03

  DNI

  01

  UR

  04

  MINUT

  09

  SEKUND

  Risarnica © 2023 Vse pravice pridržane.