Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-spletna-šola-risanja

ČAU!

Simon tu!

Zate imam ...

... posnetek webinarja "Naučim te risati v 60 minutah"! z dne 24. 4. 2023 

POZOR!
Posebna ponudba tečaja "ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE"
poteče čez: 

00

dni

00

ur

00

minut

00

sekund

Tečaj poteka med 26. aprilom in 1. julijem 2023 

DANES SAMO 289€ 839€

ali 2x 149€ 159€

DA! ŽELIM SE NAUČITI RISATI!

14-dnevna garancija vračila denarja!

PROGRAM IN POTEK TEČAJA

"Možnost učenja je darilo, sposobnost učenja je veščina, želja po učenju je izbira." Brian Herbert

Program tečaja je sestavljen iz treh delov, ki te popeljejo od prvega koraka- kako se sploh pripraviti na učenje risanja, vse do tega, kako se izraziti v polnosti skozi risbo.

abeceda-risanja-priprava-matreriala-za-risanje


1. del - PRIPRAVA

Povedal ti bom kako si najbolje pripraviti prostor za risanja, kje in kako izbrati dobro in kvalitetno opremo za risanja (od svinčnika, radirke do barv) ter na kaj bodi pazljiv. Določila bova tudi tvoj cilj, ki ga želiš doseči in pogledala tvoje dosedanje ustvarjanje (če ga ni, tudi vredu).

2. del - UČENJE

Začeli bomo z osnovami. To bo hrbtenica tvojega risanja. OSNOVE. Dal ti bom ključ do tehnik, katere lahko potem preneseš na katerikoli medij se boš odločil uporabiti - od svinčnika do akvarela. Naučil te bom tudi, kako vztrajati, kadar se ti zatakne.

abeceda-risanja-učenje-risanja
abeceda-risanja-stil-risanja

3. del - IZRAZI SE(BE)

Pokaži sebe in svojo umetnost na nove, drzne načine Kaj vse lahko ustvariš z risanjem, če se prepustiš in raziskuješ svoje sposobnosti. Ponujam ti informacije, vpogled in podporo, ki jo potrebuješ za drzne, vznemirljive korake v svoji umetnosti - in tudi v življenju.

2,5 ure na teden

10 tednov

V živo preko spleta

TEDEN 1

Kakšni so tvoji cilji
Priprava tvojega prostora in opreme za risanje
Priprava tvoje navade za risanje in nagrade

TEDEN 2

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 1:
Črta
Oblika
Forma

TEDEN 3

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 2:
Volumen
Proporcije

TEDEN 4

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 3:
Senčenje
Materije in teksture

TEDEN 5

OSNOVNI ELEMENTI RISBE 4:
Perspektiva
Prostor
Kompozicija

TEDEN 6

OSNOVNI PRINCIPI RISBE1:
Ravnotežje
Kontrast
Poudarek

TEDEN 7

OSNOVNI PRINCIPI RISBE 2:
Ritem
Enotnost in raznolikost
Vzorci

TEDEN 8

KAKO SNOVATI RISBO:
Koncept
Skica
Izris risbe

TEDEN 9

IZBOR TVOJE TEHNIKE RISANJA:
Zvrsti risb
Mediji za risanje
Tvoja unikatna smer

TEDEN 10

TVOJA UNIKATNA RISBA:
Izbor tematike risanja
Izbor zvrsti in stila risbe
Tvoj unikatni izdelek

Tečaj poteka med 26. aprilom in 1. julijem 2023 

839€ Danes samo 289€

ali 2x 149€ 159€

SAMO ZATE! Ker si bil/a na webinarju, te čakajo prav posebni bonusi ob vpisu na tečaj risanja ...

risani-zmešančki

ENA NA ENA SVETOVANJE

V okviru tečaja "ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE" ti podarjam pol ure individualnega svetovanja, kjer boš prejel pregled in oceno tvojih risb ter konkreten nasvet za tvoje nadaljnje delo.

fraktalna-risba

DELAVNICA FRAKTALNE RISBE

Na delavnici boš spoznal Metodo fraktalne risbe, ki je nova oblika terapije oziroma (samo)pomoči z umetnostjo. Izdelali bomo diagnostično fraktalno risbo, ki ji rečemo tudi avtoportret duše. Spoznajte fraktale in doživite čarobnost osebne rasti!

davtomatsko-risanjelavnica-risanja-

DELAVNICA AVTOMATSKEGA RISANJA

Na delavnici AVTOMATSKEGA RISANJA bo Simon predstavil koristno vajo, ki ti bo pomagala podzavestno izboljšati risanje oblik. Uživajte v procesu podzavestnega ustvarjanja vseh vrst oblik.

100-idej-za-risanje

100 IDEJ ZA RISANJE

Ta e-knjiga ti NA ENEM MESTU omogoča najti vse možne vrste motivov za risanje! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo vse pomembne vidike risbe za tvojo redno vadbo in hitrejši napredek pri risanju! Ta knjiga je lahko tvoj najboljši pomočnik pri risanju.

brca-v-rit-risanje

IZZIV BRCA V RIT RISANJU

10 dni rišeš po 10 minut stvari, ki jih vidiš okoli sebe in te navdihnejo. Koristna in zabavna igra za vsakega začetnika, da dobi brco v rit in končno začne risati iv v 10ih dneh ustvari navado risanja.

risani-zmešančki

RISANI ZMEŠANČKI

Najbolj popularna risarska igra, ki navdušuje otroke v naši e-šoli in so odlična igra za ogrevanje roke, uma in domišljije. Primerna za skupno družinsko risanje, kjer vam ne bo manjkalo zabave, smeha in razvijanja ustvarjalnega razmišljanja.

risarnica-spletna-sola-risanja

Hvala, da si prišel na webinar. Upam, da si užival na skupni uri risanja in da sem ti vsaj malo pomagal pri razvoju tvojih risarskih veščin.


Upam, da te je moja predstavitev prepričala o kakovosti mojega načina dela in da boš sprejel priložnost, da ti razkrijem vse skrivnosti risanja v 2-mesečnem tečaju (10 tedenskih srečanj po 2,5 ure) ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE.


Naj še enkrat ponovim, da to ni navaden tečaj. V njej boš doživel izkušnjo, ki smo si jo mnogi ljubitelji in samouki risanja samo želeli, ko smo bili otroci in najstniki.

Če se tečaju pridružiš sedaj, prejmeš sledeče ugodnosti:

 • Akcijska cena samo 289 EUR (839 eur), ali dva obroka po 149 EUR (z DDV).

 • Bonusi v vrednosti 300 EUR, ki jih prejmete ob pričetku tečaja.

 • 14 dnevno 100% garancijo: Če v prvih dveh tednih ne bi bil zadovoljen s tečajem, ti vrnemo ves denar brez vprašanj. Tako nimaš nobenega rizika z vpisom na tečaj.

 • Dostop do zaprte skupnosti: Vsi tečajniki se bomo družili in izmenjevali svoje risbe, nasvete in vzpodbude v naši zaprti spletni skupnosti. Tu te bodo čakali tudi vsi bonusi in vsi posnetki lekcij.

 • Podarimo vso opremo za risanje: Do pričetka šolskega leta prejme tvoj otrok vso potrebno opremo za risati (svinčnike, radirke, šilčke, skicirke, risalne deske, tulce za risbe,...).

 • SKUPNA VREDNOST: 839 €

  DANES SAMO 289 €

  ali 2x 149€ 159€

  DA! ŽELIM SE NAUČITI RISATI!

  Tečaj poteka med 26. aprilom in 1. julijem 2023 

  "Moje mnenje o tečaju je odlično... Kaj odlično, SUUUUPER. Preko spleta je zelo vredu in tudi samo znanje je bilo podano odlično.SIMON, EN VELIK HVALA.''

  Marjana M.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  "'Simonov tečaje je prvovrsten. Popelje te skozi postopke risanja, od osnov do bolj naprednjih znanj in tehnik. Sam z pridobljenimi izkušnjami že dve leti samostojno delujem kot ilustrator. Simona toplo priporočam vsem, ki bi želeli razviti veščine za privatno ali profesionalno ustvarjanje"

  Matej G.

  Dolgoletni učenec

  "Tečaj preko zooma je zadetek v polno., saj sem se ga lahko udeležila iz svojega domačega likovnega kotička in mi ni bilo potrebno zapravljati časa za prevoz na določen kraj. Hvala za nazorno podane učne vsebine, za dobronamerne kritike in za vsako vzpodbudo in pohvalo!"

  Marija K.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  "Tvoj način podajanja vsebin, vaje in naloge so mi zelo ustrezale. Tukaj sem se končno uspela sprostiti in dovolila sama sebi ustvarjati skozi risanje, kar do sedaj nisem mogla, saj sem se počutila nekam zapeto, ker sem vedela, da mi veliko znanja manjka. Zahvaljujem se ti za vse, kar sem dobila pod tvojim mentorstvom"

  Marjeta Ž.

  Tečajnica spletnega tečaja risanja

  Pohiti z vpisom in si zagotovi vse bonuse.

  Ta posebna ponudba tečaja poteče čez:

  00

  DNI

  00

  UR

  00

  MINUT

  00

  SEKUND

  Risarnica © 2023 Vse pravice pridržane.