Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

risarnica-logo

SPOZNAJ PRVO SPLETNO ŠOLO RISANJA ZA OTROKE

Vpis v šolsko leto 2023 je na žalost zaključen!

 

A brez skrbi, zate pripravjamo veliko tečajev, delavnic, koristnih nasvetov in izzivov. Zato te vabimo, da se prijaviš na naše e-novičke, kjer te bomo sproti obveščali o dogajanju na Risarnici.

Vpiši se na e-novičke

Pridi na brezplačno spoznavno uro

in izvedel boš, kako otroku omogočiti kakovostno in ugodno učenje risanja na zabaven način kar od doma.

"Rezerviraj svoje mesto na brezplačni spoznavni uri risanja, še preden se e-šola uradno prične. Pohiti, prosta mesta se hitro polnijo. Pridi skupaj s svojim otrokom, saj sem zanj pripravil zanimivo risarsko igro. Vesel bom tudi, če mi bosta pripravila kakšne risbice, jih bom z veseljem pogledal in komentiral. Aja, še to - ob koncu spoznavne ure te čaka še DARILO. In ne eno, kar TRI DARILA. V zahvalo, ker si si vzel čas za nas in za svojega otroka. Kakšna darila pa izveš na sami urici. 

Se vidimo."

simon


REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Če to bereš, potem vem, da te risanje zagotovo veseli. Vesel bom, če se mi pridružiš na spoznavi urici, da se spoznava in morda začneš svoje risarsko potovanje prav z nami.


ZA PRIJAVO IZPOLNI OBRAZEC

V juniju smo odprli 2 termina za spoznavno urico, zato pohiti s prijavo, da še pred poletjem izveš kaj lahko ponudimo tebi in tvojemu otorku. 

UVOD

 • Otroci pokažejo svoje risbice, dobijo izziv za risanje

  + DARILO

 • PREDSTAVITEV ŠOLE

 • Starši spoznate našo šolo (program, potek lekcij).

 • VAŠA VPRAŠANJA

  • V živo lahko vprašate vse, kar vas zanima.

  DARILA

  Risanje je včasih več kot hobi - je način življenja. Za darilo dobite vsi zabavno risarsko igro.  

  NAVDIH

  Rišemo s srcem. Včasih je navdih skrit v najglobljih kotičkih nas samih. Poišči ga.

  Pogosta vprašanja staršev

  Poteka šola risanja samo na daljavo?

  Da. Šola risanja poteka samo preko spleta. Med samim šolskim letom pa organiziramo zaključna srečanja ob polletju in ob koncu šolskega leta, kjer se srečamo, spoznamo in družimo tudi osebno. Izjema so razni dogodki po Sloveniji, kamor nas povabijo kot del njihovega zabavnega programa. 

  Kaj potrebujejo otroci za šolo risanja?

  Potrebujejo le osnovne potrebščine za risanje, kot so svinčnik, radirka, papir (skicirka), suhe in vodene barvice. Ob vpisu otrok v e-šolo tudi svetujemo kaj in kje nabaviti po ugodnih cenah, da bo risanje potekalo kar se da prijetno.

  Je primerno za čiste začetnike / majhne otroke?

  Vsekakor. Šola risanja je namenjena predvsem najmlajšim, da jih sprejmemo v njihovem zgodnjem razvoju in popeljemo naprej s pomočjo strukturiranega programa učenja vse do stopnje, ko bodo že samostojno in samozavestno kreirali stvari, ki jih najbolj zanimajo. Skozi lekcije bodo pridobivali tako na fino motoriki kot na samozavesti. 

  Kako dolgo traja šola risanja?

  Eno šolsko leto traja 10 mesecev. Dejansko poteka vzporedno z redno šolo. E-šola risanja je zasnovana kot 9-letno postopno piljenje in urjenje v risanju. vendar pa trdno zagovarjamo, da ni obveza, da je otrok vpisan vseh 9 let. Dokler želi in čuti, da želi še bolj napredovati, je lahko vpisan v Risarnico in z njim z veseljem delamo naprej. 

  Kaj menijo o Risarnici otroci in njihovi starši . . .

  Mnenja staršev o poletnem taboru risanja, ki je potekal avgusta lani, prav tako preko spleta.

 • "Moja otroka sta se udeležila že treh taborov in vedno z veseljem sodelujeta in rišeta. Program je zelo zanimiv in vedno se dogaja kaj novega. Zelo dobrodošlo je to, da zraven sodeluje tudi pravljičarka oz. pisateljica in jim bere zgodbo (tako jim ni dolgčas in ne izgubijo fokusa). Zelo sem vam hvaležna da ste se odločili organizirati spletne tabore saj pri nas vožnja in čakanje ne prideta v poštev. Z veseljem bom otroka spet prijavila na počitniški tabor..”

  Patricija, mamica od Nikolaja in Avgusta

 • Hčerka se je udeležila že tabora za noč čarovnic. Ko je bil napovedan novoletni tabor sploh ni bilo vprašanje ali želi - ker je takoj rekla da ja, prav tako za sobotno srečanje v živo. Skozi celoten teden je z veseljem pričakovala začetek tabora.

  Lenka, mamica od Vesne

 • "Tabor je bil super, všeč so jim bile igre risanja, pa staršljiva pravljica. Zanimivo mi je bilo da je najmlajši lahko brez težav sodeloval ves čas in ga je tok časa vleklo kolikor je trajalo, tako da mu je bilo zelo všeč."

  Silvia, mamica od Leonie Lize

  Kontaktiraj nas

  Imaš dodatna vprašanja? Brezskrbno nas pokliči, z veseljem ti pomagamo z vsemi vprašanji

  (+386) 41 804 632

  Pokliči nas

  Pošlji e-pošto na ta e-naslov

  Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.