Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

SPOZNAJ PRVO SPLETNO ŠOLO RISANJA ZA OTROKE

Pridi na brezplačno spoznavno uro 
in izvedel boš, kako otroku omogočiti kakovostno in ugodno učenje risanja na zabaven način kar od doma.

Hej, hej! Pridi na spoznavno uro po odgovore! Rezerviraj svoje mesto na brezplačni spoznavni urici,  preden se novo šolsko leto začne. Prosta mesta se hitro polnijo. Zaželjeno je, da se spoznavne ure udeležite skupaj s svojim otrokom, saj imam za njih pripravljen zanimiv risarski izziv, medtem pa starši dobite vse informacije o poteku naše online šole risanja. Ob koncu spoznavne ure vas čaka še DARILO. In ne eno, kar TRI DARILA. V zahvalo, ker si boste vzeli čas za nas in za svojega otroka. Kakšna darila pa izveš na sami urici. 

Se vidimo.

klara-podpis


klara-avatar


REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Če to bereš, potem vem, da te risanje zagotovo veseli. Vesela bom, če se mi pridružiš na spoznavi urici, da se spoznava in morda začneš svoje risarsko potovanje prav z nami.

ZA PRIJAVO IZPOLNI OBRAZEC

Odprli smo termine za spoznavno urico, zato pohiti s prijavo, da še pred začetkom novega šolskega leta izveš kaj lahko ponudimo tebi in tvojemu otroku. 

UVOD

 • Otroci lahko pokažejo svoje risbice, dobijo izziv za risanje + DARILO

 • PREDSTAVITEV ŠOLE

 • Starši spoznate našo šolo (programe, potek lekcij).

 • VAŠA VPRAŠANJA

  • V živo lahko vprašate vse, kar vas zanima.

  DARILA

  Risanje je včasih več kot hobi - je način življenja. Za darilo dobite vsi zabavno risarsko igro.  

  NAVDIH

  Rišemo s srcem. Včasih je navdih skrit v najglobljih kotičkih nas samih. Poišči ga.

  Pogosta vprašanja staršev

  Poteka šola risanja samo na daljavo?

  Da. Šolanje v Risarnici poteka online iz več razlogov, ki prinašajo številne prednosti za naše učence in njihove starše. Online šolanje omogoča dostop do kakovostnega umetniškega izobraževanja ne glede na geografsko lokacijo. Ne glede na to, kje živite, lahko vaš otrok obiskuje naše tečaje in se uči od izkušenih mentorjev. Omogoča tudi fleksibilnost pri izbiri časa in tempa učenja. Učenci lahko dostopajo do gradiv in nalog, ko jim najbolj ustreza, kar je še posebej koristno za družine z natrpanimi urniki. Online šolanje omogoča učenje risanja v varnem in udobnem domačem okolju. Ni potrebe po prevozu in dodatnih stroških, povezanih z obiskovanjem tečajev na fizičnih lokacijah. 

  Med samim šolskim letom pa organiziramo zaključna srečanja ob polletju in ob koncu šolskega leta, kjer se srečamo, spoznamo in družimo tudi osebno. Izjema so razni dogodki po Sloveniji, kamor nas povabijo kot del njihovega zabavnega programa. 

  Katere oblike učenja risanja ponuja Risarnica?

  V Risarnici ponujamo tri oblike učenja risanja, ki jih lahko izberete glede na otrokov interes in stopnjo znanja. Vsaka naslednja oblika je nadgradnja prejšnje:

  - SKUPNOST (osnovna oblika, ki je brezplačna, dostopate do zaprte FB skupine, prejemate mesečne novičke in različne PDF materiale), 

  - ATELJE (naslednja stopnja, kjer otroci 1x tedensko sodelujejo na ZOOM klicu in rišejo različne zabavne in aktualne tematike) in

  - AKADEMIJA (najvišja stopnja, zasnovana kot 3-letni program za postopno piljenje in urjenje v risanju. Eno šolsko leto v Akademiji traja 10 mesecev)

  Je primerno za čiste začetnike / majhne otroke?

  Vsekakor. Šola risanja je namenjena predvsem najmlajšim, da jih sprejmemo v njihovem zgodnjem razvoju in popeljemo naprej s pomočjo strukturiranega programa učenja vse do stopnje, ko bodo že samostojno in samozavestno kreirali stvari, ki jih najbolj zanimajo. Skozi lekcije bodo pridobivali tako na fino motoriki kot na samozavesti. 

  Kaj potrebujejo otroci za šolo risanja?

  Potrebujejo le osnovne potrebščine za risanje, kot so svinčnik, radirka, papir (skicirka), suhe in vodene barvice. Ob vpisu otrok v e-šolo tudi svetujemo kaj in kje nabaviti po ugodnih cenah, da bo risanje potekalo kar se da prijetno.

  Ali je obvezno, da je otrok vpisan v Akademijo vsa 3 leta?

  Ne, ni obvezujoče, da otrok obiskuje Akademijo vsa tri leta. Dokler otrok želi napredovati in ima interes za risanje, je lahko vpisan v Risarnico in z njim bomo z veseljem delali naprej.

  Kdaj potekajo vpisi v Akademijo?

  Vpisi v Akademijo potekajo dvakrat letno - februarja in septembra. Vpis v Skupnost in Atelje pa je možen kadarkoli.

  Kdaj potekajo vpisi v Akademijo?

  Vpisi v Akademijo potekajo dvakrat letno - februarja in septembra. Vpis v Skupnost in Atelje pa je možen kadarkoli.

  Kaj pravijo naši učenci?

  Ela

  10 let

  Max

  9 let

  Lana

  16 let

  Denis

  15 let

  4.8 zvezdic od več kot 200 učencev po vsej Sloveniji

  DA! PRIDEM NA SPOZNAVNO URO!

  Kontaktiraj nas

  Imaš dodatna vprašanja? Brezskrbno nas pokliči, z veseljem ti pomagamo z vsemi vprašanji

  (+386) 70 660 166

  Pokliči nas

  Pošlji e-pošto na ta e-naslov

  Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.