Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vstopi v učilnico

RISKOV ATELJE

Kreativno preživljanje prostega časa za otroke od 6. do 18. leta. 

risko-atelje

Kaj je Atelje?

Atelje je naša nova nadgradnja šole risanja, zasnovana z namenom, da otrokom omogočimo kakovostne in kreativne lekcije risanja tudi med poletnimi počitnicami. Zavedamo se, kako pomembno je, da otroci tudi med počitnicami ostanejo ustvarjalno dejavni in ohranjajo svoje umetniške spretnosti. Prav zato smo razvili Atelje, kjer bodo tedenske ure risanja v živo z izkušenimi učitelji potekale skozi vse leto, vključno s poletnimi meseci.

Vsak teden bomo raziskovali različne tematike, kar bo otrokom omogočilo, da se nenehno učijo novih tehnik in pristopov v risanju. Atelje ponuja edinstveno priložnost za kakovostno preživljanje prostega časa, kjer lahko otroci razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost v sproščenem in podpornih okolju.

Pomembno je poudariti, da je Atelje vključen v ceno naše Akademije, ki je 10-mesečni strukturirani program risanja. S tem, ko se odločite za Akademijo, boste imeli zagotovljen dostop do Ateljeja, kar pomeni, da bodo vaši otroci lahko uživali v dodatni uri risanja na teden skozi celo leto, brez dodatnih stroškov.

Z Ateljejem želimo otrokom omogočiti kontinuirano ustvarjalno izkušnjo, ki presega klasične meje šolskih programov in jim omogoča, da svojo strast do risanja razvijajo in negujejo v vseh letnih časih.

Kaj dobite?

skupnost

Vse ugodnosti Skupnosti

Člani Ateljeja uživajo vse prednosti naše Skupnosti, vključno z rednimi e-novičkami, brezplačnimi PDF-ji z risarskimi vajami in nasveti, ter ekskluzivnim dostopom do naše Facebook skupine Čarodeji risanja, kjer lahko delijo svoje delo, se povezujejo z drugimi mladimi umetniki in prejemajo povratne informacije ter podporo.

boy-drawing

1 ura risanja na teden v živo preko ZOOM-a

Vsak teden bo na voljo 1-urna delavnica risanja v živo preko ZOOM-a z učiteljem risanja. Vsaka ura prinaša novo, aktualno in zanimivo tematiko, ki bo otroke navduševala in jih spodbujala k nadaljnjemu učenju in ustvarjanju. Naš cilj je, da otroci skozi različne teme razvijajo svoje veščine, raziskujejo različne tehnike in izražajo svojo kreativnost na nove in raznolike načine.

family drawing

Ugodna cena

Ena izmed največjih prednosti Ateljeja je izjemno ugodna cena učenja risanja - manj kot 5 EUR na uro risanja. Tako omogočamo, da je umetniško ustvarjanje dostopno vsem otrokom, ki si želijo razvijati svoje talente in ljubezen do risanja skozi celo leto.

Učiteljska ekipa

klara


Klara Šlenc

Klara Šlenc je diplomirana akademska slikarka, ki svoje znanje risanja in slikanja ves čas nadgrajuje. Kreativnost je njeno drugo ime in skoraj ne mine dan, da ne bi ustvarjala. Ima ogromno izkušenj z vodenjem likovnih delavnic za otroke, ki jo preprosto obožujejo. Na lekcijah z največjim veseljem predaja svoje znanje in tudi v Ateljeju bo počela prav to. Klara je navdih za vse, ki jo spoznajo, in njena strast do umetnosti je nalezljiva. Veselimo se, da boste lahko delili to izjemno izkušnjo z njo v našem Ateljeju.

natan


Natan Urh

Natan Urh je s poučevanjem v Risarnici začel šele letos, vendar se je z lahkoto vklopil med mlade risarje. Obiskoval je Umetniško gimnazijo v Celju in kljub mladosti že veliko dosegel kot umetnik, saj s svojimi likovnimi dosežki navdušuje in ga vabijo celo v risarsko šolo v tujino.

Poleg umetnosti Natan trenira kickbox, kar je zanimiva kombinacija umetnika in športnika. Ta kontrast med njegovima hobijema je tako izrazit kot barve, ki jih meša na svojem platnu. Pravi, da ga umetnost najbolj navdihuje, trenutno še posebej moderna umetnost. Veseli smo, da bo tudi v Ateljeju delil svoje tehnike, inovativne načine in navdih za risanje.

simon


Simon Sanda

Simon Sanda je umetnik in vizionar, ki je zaslužen, da Risarnica obstaja. Kamorkoli pride, navduši vse željne risanja. Najbolj uživa v risanju stripov, karikatur ter vodenju tečajev risanja za odrasle in otroke. Pravi, da sta njegov največji navdih njegova družina in narava.

Simonova strast do umetnosti in njegova predanost poučevanju sta ga pripeljali na samostojno pot, na kateri vedno poudarja pomembnost risanja in razvijanja domišljije v življenju. 

KAKO BODO POTEKALE URE RISANJA V ATELJEJU?

Pregled v e-učilnici

Tematike risanja

Vnaprej bomo objavili tematike risanja, da boste lahko bolje načrtovali svoj čas in se odločili, katere lekcije želite obiskati. Razpored tematik bo na ogled v naši e-učilnici, kar vam bo omogočilo lažjo odločitev glede udeležbe na posamezni lekciji.

 • Obiščeš e-učilnico

 • Vidiš kakšna bo tematika

 • Prideš na urico risanja

 • 1x tedensko

  Srečanje za ZOOM-u

  2 starostni skupini

  Naše tedenske ure risanja v živo so razdeljene v dve starostni skupini, da zagotovimo optimalno prilagajanje vsebine. Za mlajše otroke bo risanje enostavnejše, osredotočeno na osnovne tehnike in zabavne projekte. Starejši otroci pa se bodo lahko lotili bolj zahtevnih in kompleksnih risarskih izzivov, ki bodo razvijali njihove veščine in kreativnost.

 • Stalna ZOOM povezava

 • Interaktivno sodelovanje

 • Prilagojena težavnost risanja

 • Vedno in povsod

  Posnetki

  Ure risanja v Ateljeju se bodo snemale in bodo na voljo v e-učilnici.

  Vse ure risanja v Ateljeju se bodo snemale in bodo na voljo v naši e-učilnici. Tako bodo vsi, ki se bodo vpisali kasneje, imeli dostop do vseh preteklih posnetkov. To otrokom omogoča, da rišejo v svojem ritmu, ne glede na to, kdaj ste se boste pridružili našemu programu.

 • Vsi video posnetki na voljo

 • Neomejen dostop

 • Dodatna gradiva in delovni listi za vajo

 • Mnenja o Risarnici

  Ksenja

  mamica

  Špela

  mamica

  Vse, vpisane v spletno šolo risanja, tako v program Akademija kot tudi Atelje, 2x na leto povabimo na dva srečanja v živo.

  menina-skupinska

  Dragi ljubitelji risanja, 

  zelo sem vesela, da je naš projekt Atelje ugledal luč sveta.


  Ideja o Ateljeju je v meni zorela že dlje časa, in zdaj sem presrečna, da se je ta ideja končno realizirala. Atelje je zasnovan z mislijo na vse otroke, ki v prostem času radi rišejo in si želijo razvijati veščino risanja skozi vse leto.


  Atelje nam bo omogočil druženje in učenje postopkov risanja tudi tistim otrokom, ki niso vpisani v redni program naše spletne šole - Akademije. Naš cilj je, da otroci ne le občasno ustvarjajo, temveč da risanje postane redna aktivnost, ki jih spremlja skozi vse leto. Z našo bodo otroci deležni strokovnega vodenja, spodbude in navdiha, ki jim bo pomagal pri razvoju njihovih umetniških talentov.


  Vsaka lekcija bo skrbno načrtovana in objavljena vnaprej, da boste lahko izbrali tiste, ki vas najbolj pritegnejo. Razpored tematik bo na voljo v naši e-učilnici, kar vam bo omogočilo lažje načrtovanje in odločanje glede udeležbe na posameznih lekcijah.


  Hvala vsem za podporo in upam, da se vidimo v čim večjem številu. Skupaj bomo ustvarjali čudovite risbe in razvijali risarske spretnosti. Veselim se ustvarjanja v Ateljeju z vašimi otroki.


  S toplimi pozdravi,

  Klara  klara-atelje
  garancija-risarnica

  30-dnevna garancija

  "V vsak delček spletne šole risanja vlagamo 110% truda. Želimo, da se otroci in mladi počutijo kar se da domače in prijetno ter da pridobijo čim več znanja s področja risanja in kreativnosti. Zato nudimo garancijo na zadovoljstvo, v kolikor s ponudbo ne boste popolnoma zadovoljni. Če po 30 dneh od vpisa, prekličete prijavo, vam vrnemo denar. Prav tako lahko to storite kadarkoli med šolskim letom, saj ne zahtevamo letne vezave."

  Klara Šlenc

  Vodja Risarnice in učiteljica risanja

  Risarnica © 2024 Vse pravice pridržane.