KUA DUGAJA?

ABECEDA risanja - edini tečaj risanja, ki ga boš potreboval

Če želiš izboljšati svoje risarske spretnosti in najti navdih za risanje v stvareh, ki jih vidiš okoli sebe in o katerih razmišljaš, potem je naš tečaj risanja za odrasle kot nalašč zate.Risanje ni le hobi ali oblika ustvarjalnega izražanja - lahko je tudi orodje za izboljšanje spretnosti reševanja problemov in kognitivnih funkcij ter spodbujanje možganov k iskanju rešitev. Ravno te kognitivne sposobnosti so bistvene tudi za reševanje naših dnevnih izzivov in kritično mišljenje, zato je risanje dragocena dejavnost za odrasle, ki želijo izboljšati ravno te sposobnosti.


Skratka, risanje je pot. Pot do boljšega duševnega zdravja, pot do ustvarjalnosti, pot do sprostitve.

Naš 10-tedenski (srečevali se bomo 1x tedensko po 2,5 ure), interaktivni spletni tečaj risanja v živo z učiteljem Simonom, ti bo dal osnovna znanja, ki jih potrebuješ, da začneš risati tako, kot si si vedno želel. Lahko je to realistično risanje, bolj abstraktno ali kjer koli vmes. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi za vse, ki bi želeli obnoviti ali obuditi preteklo znanje in se vračajo k risanju po daljšem premoru.

PRIJAVI SE NA TEČAJ "ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE".


Na tem tečaju se boš naučil risati vse od pokrajin do človeških figur. Spoznal boš tudi osnove perspektive in kompozicije, da boš lahko ustvaril čudovite risbe. S pomočjo izkušenega učitelja, boš imeli vsa potrebna orodja, da razviješ svoje risarske sposobnosti in nadgradite trenutno znanje risanja.PROGRAM PO TEDNIH


TEDEN 1 - PRIPRAVE:

Prostor, orpema, podpora

Cilji, navade, fokus

TEDEN 2 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 1:

- Črta

- Oblika

TEDEN 3 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 2:

- Forma

- Volumen

TEDEN 4 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 3:

- Toni

- Senčenje

TEDEN 5 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 4:

- Materiali

- Teksture

TEDEN 6 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 5:

- Kontrast

- Barve

TEDEN 7 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 6:

- Eno-točkovna perspektiva

- Dvo-točkovna perspektiva

TEDEN 8 - OSNOVNI ELEMENTI RISBE 7:

- Prostor

- Kompozicija

TEDEN 9 - OSNOVNI PRINCIPI RISBE 2:

- Ravnotežje, kontrast, poudarek

- Ritem, enotnost/raznolikost, vzorci


TEDEN 10 - ČLOVEŠKA FIGURA:

Osnovna anatomija človeka

Risanje poz


TEDEN 11 - PORTRET:

Anatomija obraza

Risanje izrazov na obrazu


TEDEN 12 - TVOJA ZAKLJUČNA RISBA:

Izbor tematike, tehnike in zvrsti risbe

Koncept, skica in izris risbeTečaj bo potekal od 2. 9. 2023 do 22. 12. 2023!

Izbiraš lahko med tremi termini, in sicer PONEDELJEK ob 19.00, TOREK ob 19.00 ali PETEK ob 19.00!

Skozi 10 lekcij po 2 uri (skupno 24 ur) boš prejel dovolj znanja in navdiha, da postaneš sam svoj mojster risanja.

Do začetka tečaja pa še prav posebna ponudba in bonusi.

BONUSI

1. PRIVATNA SKUPNOST - v okviru tečaja "ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE" podarjamo tudi zaprto FACEBOOK skupino, kjer boste prejeli pregled in oceno svojih risb ter konkreten nasvet za vaše nadaljnje delo.

2. DELAVNICA FRAKTALNE RISBE - spoznali boste (če je še ne poznate) metodo fraktalne risbe, ki je posebna oblika terapije oziroma (samo)pomoči z umetnostjo. Izdelali bomo diagnostično fraktalno risbo, ki ji rečemo tudi avtoportret duše.

3. E-KNJIGA "100 IDEJ ZA RISANJE" - ta e-knjiga je skupek razno raznih motivov za risanje NA ENEM MESTU! V njej so skrbno izbrane fotografije in koristni nasveti, ki zajemajo vse pomembne vidike risbe za tvojo redno prakso risanja in hitrejši napredek!


4. IZZIV "BRCA V RIT RISANJU" - ta izziv bi lahko imenovali tudi 10 x 10. 10 dni rišeš po 10 minut. Kaj rišeš? Stvari, ki jih vidiš okoli sebe in te v tistem trenutku pritegnejo. Koristna in zabavna igra za vsakega začetnika, da dobi brco v rit in končno začne risati v v 10 dneh ustvari navado risanja.

5. RISARSKA IGRA "RISANI ZMEŠANČKI" - najbolj popularna risarska igra v Risarnici, saj je igra odlična za ogrevanje rok, uma in domišljije. Zelo primerna je predvsem za skupno družinsko risanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Potrebuješ le svinčnik, papir in igralno kocko!

DA, ŽELIM SE VPISATI V TEČAJ RISANJA.POSEBNA PONUDBA

  • akcijska cena 289 EUR, namesto 839 EUR - možnost enkratnega plačila ali v treh obrokih po 99 EUR (z DDV);
  • bonusi v vrednosti 300 EUR, ki jih prejmeš ob pričetku tečaja;
  • 14-dnevna garancija za zadovoljstvo - če v dveh tednih ne boš zadovoljen s tečajem, ti povrnemo denar;
  • dostop do zaprte skupnosti - tečajniki se bomo/boste družili in izmenjavali svoje risbe, nasvete in spodbude v zaprti spletni skupini. Na tem mestu boš imel tudi dostop do vseh bonusov in posnetkov lekcij.

VPIS NA TEČAJ "ABECEDA RISANJA ZA ODRASLE"