Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vstopi v učilnico

SPLETNA ŠOLA RISANJA

Celovito izobraževanje risanja za otroke od 6. do 18. leta starosti. 

Kaj ponuja spletna šola risanja?

RISARNICA je spletna šola risanja za otroke in mladino od 6. do 18. leta starost. Otroci so razporejeni v skupine glede na starost in nivo znanja.

Ure v živo se izvaja v spletni učilnici, kjer se otroci učijo, zabavajo in izražajo svojo kreativnost z usposobljenimi učitelji risanja. Vse to pa izkušajo v udobju svojega doma.

Glede na otrokov interes lahko izbereš med tremi oblikami članstva, ki so predstavljene v nadaljevanju.

klara
risko-skupnost

RISKOVA SKUPNOST

Facebook skupina + Novičke + PDF gradiva

Naša spletna šola risanja ponuja živahno in podporno skupnost za vse ljubitelje risanja.

Na Facebooku imamo skupino Čarodeji risanja. Skupina je zaprta in je samo za otroke in starše, ki so del naše skupnosti, kjer lahko delijo svoje umetnine in se učijo drug od drugega. 

Vsi, ki se pridružite naši skupnosti, boste prejemali naše aktualne novice, ideje za risanje in brezplačna gradiva v PDF obliki, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju in razveselili otroke. 

Prijavi se v skupnost
risko-atelje

RISKOV ATELJE

Tedenska risanja v živo na ZOOM-u + Vse ugodnosti skupnosti

Riskov atelje vsebuje vse, kar ponuja naša skupnost, poleg tega pa ponujamo otrokom še tedenske urice risanja v živo preko ZOOM-a. Otroci so razporejeni po starosti v 2 skupini, kar zagotavlja najbolj optimalno učenje, teme pa so skozi celo leto zanimive in raznolike. Najbolj pomembno pa je, da je Atelje aktualen tudi poleti med počitnicami.

Dvakrat na leto (januarja in junija) se srečamo tudi v živo na naših znamenitih zaključkih.

Več o Ateljeju
risko-akademija

RISKOVA AKADEMIJA

3-letni sistematičen program + Vse ugodnosti Ateljeja in Skupnosti

Riskova Akademija ponuja celoletni oz. 10-mesečni sistematični in strukturirani program učenja risanja za otroke. Program traja tri leta.

Otroci so razdeljeni po starostnih skupinah in se tedensko srečujejo z učiteljem risanja v živo preko ZOOM-a, kjer predelujejo lekcije in poglabljajo znanje. Ob koncu vsakega leta prejmejo potrdilo oz. diplomo za udeležbo in dosežke.

Dvakrat na leto (januarja in junija) se srečamo tudi v živo na naših znamenitih zaključkih.

Poleg rednega programa imajo otroci, vpisani v šolo, tudi vse ugodnosti Riskovega ateljeja in skupnosti.

Vabljeni, da se pridružite našemu programu in omogočite otrokom, da razvijajo svoje risarske veščine v podpornem in ustvarjalnem okolju.

Več o Akademiji
garancija-risarnica

30-dnevna garancija

"V vsak delček spletne šole risanja vlagamo 110% truda. Želimo, da se otroci in mladi počutijo kar se da domače in prijetno ter da pridobijo čim več znanja s področja risanja in kreativnosti. Zato nudimo garancijo na zadovoljstvo, v kolikor s šolo ne boste popolnoma zadovoljni. Če po 30-ih dneh od vpisa, prekličete prijavo, vam vrnemo denar. Prav tako lahko to storite kadarkoli med šolskim letom in naslednji mesec več ne plačujete šolnine."

Klara Šlenc

Vodja Risarnice in učiteljica risanja

Risarnica © 2024 Vse pravice pridržane.