POČAKAJ! Ne zamudi najboljše nasvete za otrokov napredek v risanju.

Ne verjameš? Preizkusi nas tako, da se prijaviš na naše e-novice. Obljubimo, da ne boš razočaran/a!!

Z vpisom zgornjih podatkov se boste naročili na brezplačne e-novice podjetja Risarnica d.o.o.Od prejemanja vsebin se lahko kadarkoli odjavite. Več o tem, kako ravnamo z vašimi podatki, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

CENIK

Cenik za DVA ali VEČ otrok

Če vpisujete dva ali več otrok, plačate za drugega otroka polovično šolnino, za tretjega ali vsakega nadaljnjega otroka pa vam šolnino podarimo. Plačujete lahko vsak mesec posebej ali plačate v enkratnem znesku za celo šolsko leto in prihranite šolnino za en mesec.

Kaj vse je vključeno v šolnino:

V spletno šolo risanja lahko dostopate iz vseh naprav, kadarkoli in kjerkoli!

risarnica-ekrani
 • SPLETNA UČILNICA

 • Vse na enem mestu!

  Ob vpisu prejmete dostop do spletne učilnice kjer vsak teden prejmete nove vsebine (video lekcije, posnetke V ŽIVO z učiteljem, delovne liste, koristne informacije,...)

 • VIDEO LEKCIJE

 • Učenje korak za korakom!

  Vsak teden prejmete novo video lekcijo (najkasneje do torka do 12. ure), kjer si učenci lahko pogledajo in se že pripravijo za novo lekcijo. Pri mlajših je poudarek na učenju skozi različne risarske igre, starejši učenci pa že spoznavajo konkretna znanja, ki jim bodo pomagala pri razvijanju in izpopolnjevanju lastnega stila in smeri v risanju in kreativnosti.

 • V ŽIVO Z UČITELJEM (SPLETNA UČILNICA)

 • Neprecenljiva izkušnja!

  Učenci se najbolj veselijo in je zato največji doprinos k šoli risanja, ura v živo z učiteljem preko spleta (spletna učilnica), kjer skupaj predelujemo video lekcijo tistega tedna, se pogovarjamo, vadimo in učitelj odgovarja na vsa vprašanja. Te urice so zabavne, polne smeha in navdiha za vse. Ure v živo potekajo popoldne po ustaljenem urniku. Tudi če otrok uro v živo zamudi - brez skrbi, vse se snema in posnetek vas bo čakal v spletni učilnici naslednji dan.

 • ZAPRTA IN VARNA SKUPNOST

 • Novi prijatelji!

  Učencem veliko pomeni, da se lahko družijo s podobno mislečimi vrstniki s katerimi jih veže enaka ljubezen do risanja in ustvarjalnosti. Po naših izkušnjah, so učenci med seboj družijo, pogovarjajo, izmenjujejo mnenja in predvsem podpirajo. Med nekaterimi so se razvila že prava velika prijateljstva in to nas neskončno veseli. Za ta namen smo ustvarili spletno skupnost (mi temu pravimo AVLA ali HODNIK šole), kjer se spoznavajo, družijo, spodbujajo in objavljajo svoje umetnine. To sta dva kanala in sicer DISCORD in zaprta Facebook skupina ČARODEJI RISANJA.

 • KADARKOLI IN KJERKOLI

 • Za vse otroke v Sloveniji!

  Splet nam je omogočil, da se povežemo ljubitelji risanja s cele Slovenije! Iz udobja doma prihajajo otroci do nas in mi do njih. Kljub začetnim dvomom, smo razvili pristne odnose in znamo druženja v živo še bolj ceniti. Velika prednost spletnih učilnic je tudi to, da so lekcije posnete in v primeru, da otrok zamudi uro z učiteljem, ga lekcija vedno čaka in si jo lahko pogleda, ko mu to čas dopušča. Ni stresa, ni prisile - samo veselje do risanja in priložnost, da se nauči nekaj novega.  

 • 30-dnevna garancija na zadovoljstvo - 100% vračilo denarja!

 • garancija risarnica

  30-dnevna garancija na zadovoljstvo!

  Zaupamo v naš program, zato nudimo 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če se zgodi, da tvoj otrok ali ti ne bosta zadovoljna s našo šolo in našim programom, ti povrnemo znesek šolnine. Pomembno je le, da nam to sporočiš pred pričetkom sledečega meseca, kar storiš tako, da nam pošlješ e-sporočilo na [email protected] in vrnemo ti 100% znesek vplačila.  

  Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.