POČAKAJ! Ne zamudi najboljših nasvetov za otrokov napredek v risanju.

Ne verjameš? Preizkusi nas tako, da se prijaviš na e-novice. Obljubimo, da te ne bomo razočarali!


Nam daš priložnost?

Z vpisom zgornjih podatkov se boste naročili na brezplačne e-novice podjetja Risarnica d.o.o.Od prejemanja vsebin se lahko kadarkoli odjavite. Več o tem, kako ravnamo z vašimi podatki, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vstopi v učilnico

CENIK

Cenik za DVA ali VEČ otrok

Če vpisujete dva ali več otrok, plačate za drugega otroka polovično šolnino, za tretjega ali vsakega nadaljnjega otroka pa vam šolnino podarimo. Plačujete lahko vsak mesec posebej ali plačate v enkratnem znesku za celo šolsko leto in prihranite šolnino za en mesec.

Kaj vse je vključeno v šolnino:

V spletno šolo risanja lahko dostopate iz vseh naprav, kadarkoli in kjerkoli!

risarnica-ekrani
 • SPLETNA UČILNICA

 • Vse na enem mestu!

  Ob vpisu prejmete dostop do spletne učilnice kjer vsak teden prejmete nove vsebine (video lekcije, posnetke V ŽIVO z učiteljem, delovne liste, koristne informacije,...)

 • VIDEO LEKCIJE

 • Učenje korak za korakom!

  Vsak teden prejmete novo video lekcijo (v soboto ob 8.00), kjer si učenci lahko pogledajo in se že pripravijo za novo lekcijo. Pri mlajših je poudarek na učenju skozi različne risarske igre, starejši učenci pa že spoznavajo konkretna znanja, ki jim bodo pomagala pri razvijanju in izpopolnjevanju lastnega stila in smeri v risanju in kreativnosti.

 • V ŽIVO Z UČITELJEM (SPLETNA UČILNICA)

 • Neprecenljiva izkušnja!

  Učenci se najbolj veselijo in je zato največji doprinos k šoli risanja, ura v živo z učiteljem preko spleta (ZOOM), kjer skupaj z učiteljem predelujejo video lekcijo tistega tedna, se pogovarjajo, vadijo. Učitelj odgovarja na vsa vprašanja. Ure v živo so zabavne, polne smeha in navdiha za vse. Potekajo v popoldanskih urah po ustaljenem urniku. Tudi če otrok uro v živo zamudi - brez skrbi, vse se snema in posnetek ga bo čakal v spletni učilnici naslednji dan.

 • ZAPRTA IN VARNA SKUPNOST

 • Novi prijatelji!

  Učencem veliko pomeni, da se lahko družijo s isto mislečimi vrstniki, s katerimi jih veže ljubezen do risanja in ustvarjalnosti. Po naših izkušnjah, se učenci med seboj družijo, pogovarjajo, izmenjujejo mnenja in se predvsem podpirajo. nekateri so stkali prava, velika prijateljstva in to nas neskončno veseli. Prav to je namen naše spletne skupnosti, kjer se učenci spoznavajo, družijo, spodbujajo in objavljajo svoje umetnine. Za ta namen uporabljamo dva kanala, in sicer ‘DISCORD’ in zaprto Facebook skupino ‘ČARODEJI RISANJA’.

 • KADARKOLI IN KJERKOLI

 • Za vse otroke v Sloveniji!

  Splet nam je omogočil, da se povežemo ljubitelji risanja s cele Slovenije! Iz udobja doma prihajajo otroci do nas in mi do njih. Kljub začetnim dvomom, smo razvili pristne odnose in znamo druženja v živo še bolj ceniti. Velika prednost spletnih učilnic je tudi to, da so lekcije posnete in v primeru, da otrok zamudi uro z učiteljem, ga lekcija vedno čaka in si jo lahko pogleda, ko mu to čas dopušča. Ni stresa, ni prisile - samo veselje do risanja in priložnost, da se nauči nekaj novega.  

 • 30-dnevna garancija na zadovoljstvo - 100% vračilo denarja!

 • garancija risarnica

  30-dnevna garancija na zadovoljstvo!

  Prepričani smo v naš program, zato nudimo 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če se zgodi, da ne boste zadovoljni z našo šolo in našim programom, vam povrnemo znesek šolnine. Pomembno je le, da nam to sporočite pred pričetkom naslednjega meseca, kar storiš tako, da nam pošlješ e-sporočilo na [email protected] in vrnili vam bomo 100% znesek vplačila. 

  Risarnica © 2022 Vse pravice pridržane.