RISARNIŠKI DOGODKI

Kako najbolj kreativno preživeti božično-novoletne počitnice?

Zadnji teden v decembru se bo odvil že tretji spletni risarski tabor. Ponovno se bomo učili in pilili tehnike risanja, na koncu pa uživali v izdelku, ki je uporaben celo leto. 



Da, želim se prijaviti na BOŽIČNO-NOVOLETNI TABOR


Beeelaaaa snežinka, ki paadaaa, spominja me naateee in na vse tiste dni...noočiii.

 

Vemo, zdaj ste obtičali z melodijo v glavi in cel dan se je ne boste rešili. Tukaj je tisti čas v letu, ko se vrti in posluša že ponarodela praznična glasba in si jo hočemo nočemo prepevamo, ko nas nihče ne gleda ali posluša. Ampak, ali je to tako narobe? Naš odgovor - seveda ne. Tako kot celo leto čakamo poletne počitnice, tako ima tudi zima svoj čar in tega se ne da nadomestiti. Lahko smo prav srečni, da imamo v Sloveniji čudovite 4 letne čase.

 

Kje in kako boste preživeli svoj čas med božično-novoletnimi šolskimi počitnicami, je popolnoma vaša odločitev. Lahko pa vam povemo, da bo pri nas v Risarnici od ponedeljka, 26.12.2022 do petka, 30.12.2022, PESTRO, ZABAVNO in USTVARJALNO. Pa še PRESENEČENJE se obeta. 


Božično-novoletne počitnice in Risarnica

 

V času, ko bo do otroci za en teden pospravili šolske zvezke in si malo odpočili od šolskih obveznosti, smo jim mi pripravili eno prijetno umetniško druženje.

 

Tudi večji del ekipe Risarnice ima otroke in glede na to, da nismo ravno strastni smučarji, zimskih radosti ne preživljamo na zasneženih strminah. No, kepat se seveda znamo. Pa sankat tudi. Na smučiščih pa gneče res ne delamo :)

 


Drage mamice in očki...

 

... vaše otroke bomo zaposlili, jih učili risarskih tehnik in jih zabavali vsako dopoldne od ponedeljka, 26.12.2022 do petka, 30.12.2022 od 10.00 do 12.00 ure v zaprti ZOOM skupini.

 

Vam pa predlagam, da si tačas malo odpočijete, v miru spijete kavico, preberete poglavje ali dva ali karkoli bi vas v tistih dveh uricah najbolj osrečilo. V primeru, da boste v tem času v službi pa ste lahko prepričani, da vašemu nadobudnežu v naši družbi ne  bo dolgčas in vas bo lažje počakal, da se vrnete domov. 


Kaj in kako bomo počeli?

 

Zadnji teden decembra, ko imajo otroci počitnice, bomo otrokom vsak dan za 2 uri popestrili dan. Ustvarjali bomo izdelek, kateri vam bo lahko v ponos celo leto.

 

Skupaj z otroki bomo izdelali KOLEDAR! Otroci bodo pod Simonovim in Klarinim mentorstvom narisali kar 12 risbic plus 1 za naslovnico. Z nekaj nasveti in napotki, verjamemo, da bo nastal čudovit izdelek.

 


Seveda se lahko veselijo tudi zabavnih RISARSKIH IGER, katere vsebine smo ponovno sezonsko prilagodili.

 


Presenečenje

 

Kot posebno presenečenje našega tabora, nas bo en dan obiskal POSEBEN SKRIVNI GOST, ki verjamemo, da bo otroke še bolj navdušil nad risanjem. Otroci ga bodo lahko kaj vprašali, predvsem pa bodo imeli možnost, da z risarskim mojstrom skupaj kaj narišejo.

 

Več podrobnosti in katere BONUSE smo pripravili za vse sodelujoče pa si lahko preberete na tej povezavi.



Tokrat bomo taborili že tretjič

 

To bo že tretji spletni tabor risanja, ki ga organizira Risarnica. V veliko veselje nam je, da se nam lahko pridružijo otroci in mladina s cele Slovenije. Prepričani smo, da jih bo še mnogo in prav v vsakega vložimo svoje srce in dobro voljo.

 

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu in se skupaj simbolično poslovimo od leta 2022!

 

Želim se prijaviti na Božično-novoletni tabor risanja