RISARNIŠKI DOGODKI

RISARNICA IN PIVO & CVETJE 2022, LAŠKO


Čas je. Tretji vikend v juliju. Čas za 57.!!!!! festival Pivo in cvetje Laško. Je eden izmed vrhuncev poletja, ko se čas ustavi in odloži skrbi na stranski tir. Seveda, hladno pivo je v redu, ampak še bolj pomembno pa je vzdušje. Res je noro. Ves ta vrvež, smeh otrok, sproščenost. Prava poslastica za vse čute. Ali ste videli letošnji program? Priporočam, da ga vsaj preletite in prepričani smo, da boste odpovedali vse načrte za ta vikend, samo da boste lahko del festivala Pivo & cvetje Laško.

 

Dejstvo je, da odrasle ni težko zadovoljiti. Samo omenite, da imate ohlajeno pivo in so že tam. No, a ni res?

 

Prav poseben izziv pa je zadovoljiti najmlajše. Kaj ponuditi, ko pa imajo pozornosti ravno toliko kot zlata ribica spomina?

 

Ravno zato imajo organizatorji festivala Pivo & cvetje Laško, vsako leto prav poseben izziv in vsako leto se prav posebej izkažejo. Poleg piva in cvetja organizatorji vsako leto poskrbijo za naše in vaše najmlajše in letos so se še prav posebej potrudili s ponudbo in ni vrag, da ne boste našli nekaj za vaše nadobudneže, da jim bo polepšalo dan in bodo še ves naslednji teden navdušeno razlagali sosedu kako je bilo noro.

 

Tudi zato smo še posebno veseli in ponosni, da nas je organizator ponovno povabil in vključil v program.

 

Risarnica bo letos - že 8 leto zapored - bila del ponudbe v Laškem za vaše najmlajše in vse, ki radi rišejo.

 

S svojimi risarskimi delavnicami bomo vse tri dni festivala, od 15. 7. do 17. 7., prisotni na ploščadi pred Kulturnim centrom in sicer v Mavrični deželi, kjer bomo ustvarjali unikatne pravljične junake, vezane na Laško in tamkajšnje pripovedke. Pripeljite otroke, velike in majhne, z veseljem bomo z njimi ustvarjali.

 

Kaj bo nastalo? Sledi mavrici in nas poišči in obišči.

 

Resnično. Kje je boljše biti ta vikend, kot v Laškem?

 

Saj veste  - LEGENDARNO BO!