RISARNIŠKI DOGODKI

Velikonočna delavnica risanja

V soboto, 8. aprila se nam od 10. do 12. ure pridružite na zabavni in ustvarjalni likovni delavnici, kjer bomo združili učenje in zabavo.



Ponovno bo barvito, ustvarjalno, nasmejano in poučno! Vabljeni mladi likovni navdušenci, stari od 5 do 18 let, da preživite z nami 2 sproščeni ustvarjalni urici in ustvarite z nami ZABAVNEGA ZAJČKA in ZANIMIVE VZORCE. Našemu zajčku bomo namreč narisali unikaten vzorec, zato se pripravite, da bo nastalo nekaj posebnega.

 


Da bodo letošnji velikonočni izdelki malo drugačni - saj veste, da ne bomo samo barvali jajčka na 101 način - bomo z otroki na naši delavnici ustvarjali prav posebnega zajčka. Ukvarjali se bomo, seveda najprej z risanjam, nato barvanjem,  sledilo bo vzorčenje, za konec pa bomo preizkusili še svoje sposobnosti natančnega izrezovanja. O ja, vse to čaka naše spretne prstke!

 

PRIJAVA NA VELIKONOČNO DELAVNICO RISANJA

 

Katere materiale bo otrok potreboval?


Močno upamo, da imate večino spodaj zapisanih materialov že doma, da ne boste leteli v trgovino. V primeru, da imate doma že vse potrebno, ne kupujte novih stvari - UPORABITE KAR IMATE.

 

Potrebovali bomo naslednje:

- navaden svinčnik (kot ponavadi),

- radirka (za male risarske nezgode),

- vodene barvice ali suhe barvice ali voščenke ali flumastre (izberete tisto tehniko, ki vam je najbolj všeč in ki jo imate doma)

- čopič (poljuben, vendar priporočamo večjega)

- 2 x A4 list (rajši trši) oz. 1x risalni list (ga razpoloviš)

- črno pisalo (tanjša konica, risali bomo drobne vzorčke)

- ravnilo (zakaj pa ne)

- škarje (o, ja)

- lepilo (takšno navadno, za papir)

 


Preden pa bomo skočili v izdelavo najbolj simpatičnega zajčka, se bomo seveda ogreli z NOVO RISARSKO IGRO. Vemo, da to vedno ponavljamo, ampak - ta igro bo res CARSKA.

 

 Več podrobnosti in kateri BONUS smo pripravili za vse sodelujoče pa si lahko preberete na tej povezavi.

  

Se vidimo v čimvečjem številu!


Želim se prijaviti na VELIKONOČNO LIKOVNO DELAVNICO.