RISARNIŠKI DOGODKI

Youtube V ŽIVO "Rišem s Simonom"

Odločitev je padla!



Vsako SREDO ob 15.00 uri bom na našem YouTube kanalu Risarnica risal V ŽIVO.

 

Nekajkrat sem se že oglasil v živo in vedno mi je bil všeč odziv in stik z vami, zato sem se odločil, da želim nujno biti z vami VSAK TEDEN.

 

Kaj bomo risali? 

Aktualne zadeve, risane junake, živali, rastline, človeško telo, naravo,.... Odprt sem tudi za vaše predloge.

 

Za prvič pa že imam pripravljeno tematiko. Risali bomo Minione, saj v kino prihaja njihov nov animirani film in verjamem, da ga že vsi nestrpno pričakujemo.

 

Kako bo potekala ura risanja? 

Pokazal vam bom moj pristop k risanju in zraven delil znanje, ki sem ga pridobil skozi celotno risarsko kariero. In tega je res veliiiiiiko.

 

Ker ura poteka v živo, me boste lahko tudi kaj vprašali. Predvsem pa si želim, da vzpostavimo en tak sproščen odnos in pogovor med uro.

 

Bistvo je predvsem, da se zabavamo in da se spoznamo. Prepričan sem, da bomo po risanju vsi dobre volje, polni navdiha in da bomo vsi skupaj že komaj čakali naslednjo sredo, ko se spet vidimo.

 

Med javljanjem v živo bom toliko pozoren, da bom odgovoril na kakšno vprašanje, če mi ga bo kdo postavil v komentarje. Vesel bom tudi samo pozdrava ali tople besede.

 

Kdo je Simon? 

Da se še na kratko predstavim za tiste, ki me še ne poznate. Sem Simon Sanda - ustanovitelj in učitelj pri Risarnici. Sem samouk, a rišem že odkar pomnim. Svoje znanje pa sedaj z veseljem delim tako v šoli risanja Risarnica kot na različnih delavnicah, ustvarjalnicah in tečajih risanja.

 

Po izobrazbi sem sicer strojni inženir, a poklica iz naslova te izobrazbe, nikoli nisem opravljal. Moj (po)klic in ljubezen do risanja sta me vodila do tega, da sem zadnjih 15 let vodil lastno podjetje za grafično oblikovanje, spletne komunikacije, ilustracijo in video animacijo.

 

Sem velik ljubitelj stripov in animiranih filmov. V mladosti sem še posebej rad prebiral stripe iz stare Jugoslavije, ameriške stripe in seveda našega legendarnega Zvitorepca, lik mojega idola in mentorja Mikija Mustra. Od risank pa so mi najbolj všeč animacije, ki pridejo iz japonskega studia Ghibli.

 

Kadar ne rišem ali ustvarjam, rad preživljam čas s svojo družino. Ob podpori partnerice in petih otrok, se srečno predajam izzivom vzgoje, življenja in ljubezni. Rad poslušam rock glasbo, igram nogomet in obožujem čokolado.

 

Kako lahko sodelujete? 

Skočite na naš youtube kanal Risarnica in se naročite nanj. Obvezno označite zvonček, ki vas bo obvestil vsakič, ko bom šel v živo. Tam bom vsako sredo ob 15:00 uri risal v živo. Seveda bo nato na voljo tudi posnetek, ki si ga boste lahko ponovno pogledali kadarkoli kasneje.


Kliknite TUKAJ, da pridete direktno na prvo uro v živo.

 

V kolikor pa se želi vaš otrok naučiti risati po vodenem in strukturiranem programu ter načrtno postati mojster v risanju, pa vas vabim, da ga vpišete v šolo risanja za otroke Risarnica. Sprejemamo otroke vse od 5. do 18. leta starosti. Tam bo pridobil še več znanja o risanju, se družil z drugimi ustvarjalnimi vrstniki in sodeloval na izzivih in natečajih risanja z lepimi nagradami. Pridi na spoznavno uro TUKAJ.

 

Tako! Komaj čakaaaaaam!! Ošilite svinčnike, poiščite list papirja in razmigajte prste.

 

Se vidimo v sredo ob 15:00!

 

Opomba: Pridržujem si pravico in lahko se zgodi, da se "RISANJE S SIMONOM"  kdaj pa kdaj, iz tehtnih razlogov, spremeni v "RISANJE S KLARO", kjer bo svoje veščine, veselje in smeh delila naša Klara. Hvala za razumevanje.