AKTUALNI TEČAJI RISANJA V ŽIVO

Jan 08, 2024

Novo leto prinaša nove tečaje risanja v živo. Če ste pripravljeni na novo umetniško pustolovščino, imamo za vas odlične novice - aktualni tečaji risanja v živo!


ABC RISANJA ZA ZAČETNIKE - OSNOVE

PRIJAVA


Za tiste, ki bi radi začeli s čistimi osnovami risanja, smo pripravili poseben tečaj, kjer boste spoznali osnovne tehnike in koncepte risanja. S tem tečajem boste razvili trdne temelje in pridobili samozavest, da se lotite bolj zahtevnih projektov. Tečaj se začne v ponedeljek, 12.2.2024 ob 19. uri.


ABC RISANJA ZA ZAČETNIKE - PORTRET

PRIJAVA


Če pa ste bolj ambiciozni in si želite izziva, vam toplo priporočamo tečaj risanja portretov. Ta intenziven tečaj vam bo omogočil raziskovanje globin človeškega obraza ter odkrivanje skrivnosti realističnega portreta. S pomočjo strokovno usposobljenega mentorja boste postopoma napredovali in dosegli izjemne rezultate. Tečaj se začne v četrtek, 15.2.2024 ob 19. uri!



Ne glede na vaše predznanje ali izkušnje v risanju, so ti aktualni tečaji odlična priložnost za nadgradnjo vaših veščin. Ne oklevajte! Pridružite se nam na tej ustvarjalni poti in dovolite svoji domišljiji, da zablesti na platnu.


Veselimo se srečanja z vami na tečaju risanja v živo!