Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vstopi v učilnico

Naši tečaji, tabori in delavnice

Predstavljamo vam seznam posnetih video tečajev, delavnic in taborov, ki so namenjeni vsem, ki si želijo izpopolniti svoje risarske veščine. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen umetnik, boste zagotovo našli tečaj, ki vam bo pomagal odkriti nove tematike, tehnike in stile risanja!

Tečaji risanja

ABECEDA RISANJA

OSNOVE RISANJA
video tečaj
(za 15+ let)

Predposnet tečaj risanja za začetnike zagotavlja trdne temelje znanju risanja. S tem si zagotoviš, da boš znal narisati vse kar vidiš, si zamisliš ali začutiš. Tečaj je na voljo v obliki posnetih lekcij, kar pomeni, da jih lahko gledate kadarkoli in kjerkoli se vam zahoče! Tako imate popolno svobodo pri učenju - prilagodite ga svojemu urniku in tempu.


tecaj-risanja-psov

NAUČIM TE RISATI

TEČAJ RISANJA PSOV
video tečaj
(za 6+ let)

Tematsko usmerjen tečaj risanja s kar 45 pasmami psov, ki se jih lahko naučite narisati. Tečaj je primeren tako za začetnike kot tudi za malo bolj napredne risarje, saj boste skozi tečaj urili sposobnosti opazovanja in se učili prepoznati razlike in podobnosti posamezne pasme. Svojo ljubezen do psov lahko zdaj izrazite na povsem umetniški način. 


pomladni-tabor-risanja

POMLADNI SPLETNI TABOR RISANJA 2024

'ZAGUGAJ SE V POLETJE'

Vse otroke, stare med 6 in 18 let, vabimo, da se nam pridružijo na POMLADNEM SPLETNEM TABORU RISANJA 2024 z naslovom 'Zagugaj se v poletje'.

Ustvarjali bomo RISBO V MEŠANI TEHNIKI.

Kdaj: 4.5.2024 in 5.5.2024 od 10:00 do 20:00

Cena: 27 EUR* (*otroci vpisani v Risarnico imajo dodaten popust)

ABECEDA RISANJA

OSNOVE RISANJA
video tečaj
(za 15+ let)

Predposnet tečaj risanja za začetnike zagotavlja trdne temelje znanju risanja. S tem si zagotoviš, da boš znal narisati vse kar vidiš, si zamisliš ali začutiš. Tečaj je na voljo v obliki posnetih lekcij, kar pomeni, da jih lahko gledate kadarkoli in kjerkoli se vam zahoče! Tako imate popolno svobodo pri učenju - prilagodite ga svojemu urniku in tempu.ABECEDA RISANJA

OSNOVE RISANJA
v živo na ZOOM-u
(za 15+ let)

12-tedenski tečaj se začne v ponedeljek, 12.2.2024 in je strukturiran tako, da vam omogoča postopno učenje in napredovanje. Prav tako ti bo tečaj pomagal premagati strah pred praznim papirjem in da začneš risati lahkotno, samozavestno in z veseljem. Tedenska srečanja trajajo 2 uri, prav tako pa imate na voljo vso podporo, ki jo potrebujete tekom vašega učenja risanja.


tecaj-risanja-portret

ABECEDA RISANJA

PORTRET
v živo na ZOOM-u
(za 15+ let)

12-tedenski tečaj risanja portretov se začne v četrtek, 15.2.2024 in je strukturiran tako, da vam omogoča postopno učenje risanja. Spoznali boste temelje risanja portretov, kot je npr. sama konstrukcija glave, anatomija obraza, razmerja med različnimi deli obraza ter obračanje glave v različne smeri. Naučili se boste narisati tako vse elemente obraza kot tudi različne izraze na obrazu. 

tecaj-risanja-psov

NAUČIM TE RISATI

TEČAJ RISANJA PSOV
video tečaj
(za 6+ let)

Tematsko usmerjen tečaj risanja s kar 45 pasmami psov, ki se jih lahko naučite narisati. Tečaj je primeren tako za začetnike kot tudi za malo bolj napredne risarje, saj boste skozi tečaj urili sposobnosti opazovanja in se učili prepoznati razlike in podobnosti posamezne pasme. Svojo ljubezen do psov lahko zdaj izrazite na povsem umetniški način. NAUČIM TE RISATI

V 60 MINUTAH
v živo na ZOOM-u
(za 15+ let)

Kako se lahko v kratkem času naučiš risati? Naš izkušeni učitelj Simon Sanda si je zadal zelo ambiciozen načrt, da vas v pičlih 60 minutah nauči najboljše tehnike risanja. In še to, popolnoma brezplačno! Zna se zgoditi, da boste ali premagali strah pred risanjem ali boste začeli končno ustvarjati čudovite risbe z uporabo preprostih tehnik in jasnih navodil.

Termin za webinar so:

  • pon., 22.1.2024 ob 19.uri,
  • pon., 29.1.2024 ob 19.uri,
  • pon., 5.2.2024 ob 19.uri.
spoznavna-ura-2024

BREZPLAČNA

SPOZNAVNA URA

(za 5+ let)

Vpisujemo nove učence v šolsko leto 2024. Vpis bo potekal vse do 1.3.2024. Pohitite, saj se lekcije v živo začnejo že 4. marca 2024. Imate doma otroka, ki rad ustvarja in riše, v vašem kraju pa ni primernega tečaja risanja, potem smo pravi naslov za vas. Imate vprašanja? Pridite na spoznavno uro in dobite odgovore. Predstavimo vam celoleten program risanja za otroke, stare od 5 do 18 let. Z našimi izkušenimi mentorji risanja bo njihov risarski potencial zablestel!


Termini spoznavnih ur:

čet, 15.2.2024 ob 18. uri

čet, 22.2.2024 ob 18. uri

čet, 29.2.2024 ob 18. uri

Delavnice in tabori risanja

BOŽIČNI TABOR

Dne, 28.12.2023 in 29.12.2023, vabimo vse otroke, stare med 6 in 18 let, da se nam pridružijo na prijetnem druženju ob risanju in ustvarjanju unikatnih snežnih krogel. 2-dnevni tabor risanja bo potekal na spletu preko ZOOM-a. Tokrat se bomo poleg risanja, zabavali še z barvanjem z akvareli (vodene barvice), z izrezovanjem, lepljenjem, za poseben efekt pa bomo uporabili celo kuhinjsko sol. Skratka, zabavno in kreativno bo! 

božični tabor risanja za otroke
pomladni tabor risanja

POMLADNI SPLETNI TABOR RISANJA 2024

Dne, 4.5. in 5.5.2024, vabimo vse otroke, stare med 6 in 18 let, da se nam pridružijo na POMLADNEM SPLETNEM TABORU RISANJA 2024 z naslovom 'Zagugaj se v poletje'. Ustvarjali bomo RISBO V MEŠANI TEHNIKI. 2-dnevni tabor risanja bo potekal na spletu preko ZOOM-a. Kot ponavadi bo zabavno, pisano in ustvarjalno! 

Začetek tabora: 4.5.2024 ob 10:00

Cena tabora: 27 EUR* (*otroci vpisani v Risarnico imajo dodaten popust)

Brezplačni video tečaji

ogrevanje pred risanjem

OGREVANJE ZA RISANJE

Ogrevanje je tako kot pri športu, pomembno tudi pri risanju. Naš učitelj Simon je pripravil koristen video z nasveti kako se ogreti preden začnete z risanjem. V videu najdete tako vaje za razgibavanje kot dihalne vaje. Tako boste odlično pripravljeni na nove podvige s svinčnikom v roki. 

kako narisati delfina

KAKO NARISATI DELFINA

Video lekcija 'Kako narisati delfina' je odlična priložnost, da se preizkusite v vaji risanja te čudovite živali. Motiv je dovolj enostaven, učitelj Simon pa korak za korakom pokaže kako ustvariti dobro risbo delfina. Vse kar morate storiti je, da se prepustite njegovim navodilom.

Risarnica© 2023 Vse pravice pridržane