Novice

Risarnica na festivalu Pisani balon v Laškem 2024

Jun 27, 2024

Spodbujanje ustvarjalnosti med mladimi talenti je prav posebna čast. Vedno znova z veseljem sprejmemo to poslanstvo kot največje darilo svetu.



Letos smo ponovno imeli priložnost biti del čarobnega vzdušja na že tradicionalnem festivalu Pisani balon v Laškem. Festival, znan po svojem pestrem programu namenjenem najmlajšim, vsako leto privabi množico družin, ki želijo preživeti kakovosten čas v spodbudnem in ustvarjalnem okolju.


V Risarnici smo se z velikim veseljem pridružili festivalu, kjer smo imeli priložnost družiti se z malimi ustvarjalčki. Skupaj smo risali, slikali in odkrivali nove tehnike, kar je otrokom omogočalo, da se ustavijo in se prepustijo domišljiji, da gre svojo pot.


Veseli smo, da lahko spodbujamo kreativnost v tako pozitivnem in navdihujočem okolju, kot ga nudi festival Pisani balon in da nas vedno znova povabijo medse.


Za vse, ki še niste obiskali tega čudovitega dogodka, toplo priporočamo, da si naslednje leto vzamete čas in se nam pridružite. Program za otroke je resnično pester, vzdušje na festivalu pa fenomenalno. Ustvarjalne delavnice, predstave, poslikave obraza, frizure in številne druge aktivnosti so odlična popestritev sobotnega dopoldneva za vsako družino.


Zahvaljujemo se organizatorjem za povabilo in vsem mladim umetnikom, ki so delili svojo energijo z nami. Se vidimo drugo leto na Pisanem balonu?


Utrinki:


Video prispevek za TV Laško - POGLEJ VIDEO