Novice

VPISUJEMO NOVE UČENCE V RISARNICO - ŠOLSKO LETO 2024

Jan 31, 2024

Vse do 1. marca je možen vpis v šolsko leto 2024.


Dobrodošli na novi umetniški pustolovščini! Pripravljamo se na novo razburljivo leto likovnega izražanja, zato vabimo vse mlade ambiciozne umetnike vseh ravni, da se nam pridružijo v Risarnici.



Vpis v šolsko leto 2024 je odprt! Vpisujemo otroke stare od 5 do 18 let. Izkoristite priložnost in omogočite otrokom, da izpopolnijo svoje risarske spretnosti ter raziščejo svet risanja. Lekcije se začnejo 4. marca 2024 in bodo trajale vse do 14. februarja 2025. Ta časovni okvir omogoča celovito učno izkušnjo, saj zagotavlja, da imajo učenci dovolj časa za usvajanje konceptov, vadbo tehnik in opazovanje svoje umetniške rasti.


Strukturiran celoletni program

V Risarnici verjamemo v spodbujanje umetniškega talenta s skrbno oblikovanim celoletnim strukturiranim programom. Naš učni načrt je zasnovan tako, da zagotavlja uravnoteženo kombinacijo temeljnih spretnosti, ustvarjalnega raziskovanja in osebnega vodenja. V nadaljevanju si lahko ogledate, kaj vključuje naš program:


Osnove risanja - od razumevanja proporcev in perspektiv do obvladovanja tehnik senčenja in svetlobe. Naši izkušeni učitelji risanja bodo otroke vodili skozi vsak korak in tako zagotovili trdne temelje za njihovo umetniško pot.


Srednje zahtevne tehnike - lekcijo bomo popestrili z vmesnimi tehnikami, ki bodo izboljšale risarske sposobnosti mladih risarjev. Spoznavali bodo različne znane in manj znane umetnike, kompozicijo, teksturo in napredne metode senčenja, s katerimi bodo lahko ustvarjali bolj zapletene risbe.


Natečaji - Skozi vse leto ponujamo sodelovanje na različnih natečajih. Le-ti učencem omogočajo, da razširijo svoja obzorja in postavijo svoje spretnosti na preizkušnjo.


Osebna povratna informacija - vsak mesec imate starši možnost, da se naročite na individualne pogovorne ure, kjer učitelj iz prve rok deli povratno informacijo o napredku vaših otrok, kar spodbuja podporno in sodelovalno učno okolje.



Prijavite se na spoznavno uro še danes!


Z Risarnico lahko otrok že danes začne svojo pot k temu, da postane umetnik ali si zagotovi kakovostno podlago znanja za različne kreativne poklice (inženir, oblikovalec, arhitekt, ilustrator, modni kreator,...).


Lekcije in navodila so prilagojena starosti otrok, individualnim potrebam in ciljem. Z našo pomočjo in podporo lahko razvijejo svoje talente in pridobijo veščine, ki jim lahko koristijo v nadaljnji umetniški in karierni poti.


Ne samo, da je program Risarnice cenovno dostopen, ampak je tudi neverjetno dragocen, saj daje otrokom priložnost, da se učijo od izkušenih umetnikov, spoznajo različne gostujoče ilustratorje oz. ustvarjalce na področju vizualne umetnosti, sodelujejo v različnih natečajih, uporabijo svojo kreativnost tudi v praksi in so za to nagrajeni ter še mnogo več.


Ne zamudite priložnosti, da se skupaj z vašimi otroki podate na pisano potovanje v svet risanja. Vpisi so trenutno odprti, število mest pa je omejeno.


Naj se ustvarjalno potovanje vašega otroka začne!


SPOZNAVNE URE bodo potekale vsak četrtek ob 18. uri. Prva spoznavna bo že 15.2.2024! Starši se je udeležite skupaj z otrokom. Otroci bodo dobili zanimiv risarski izziv, vi pa prejmete vse informacije, ki jih potrebujete o naši e-šoli risanja. Na spoznavno uro se lahko prijaviš s klikom na to povezavo: PRIJAVA NA SPOZNAVNO URO.


Vsi otroci so geniji. Vsak ima v sebi nek neprecenljiv dar, ki v njemu tli, da ga skozi življenje razvije in pokaže svetu. Mnogi med njimi imajo dar risanja, ki jim ga lahko starši pomagamo odkriti in negovati. Omogočite jim razviti ta dar s pomočjo naše šole. Otroci vam bodo zaradi tega hvaležni vse življenje.