Novice

SLIKA IN PIKA! - Likovna delavnica za otroke v Ljubljani

May 05, 2023

Poslušali smo vaše želje in prirejamo delavnico v živo na lokaciji. Z otroki, starimi od 6 do 18 let bomo risali na super lokaciji v ljubljanskem BTC-ju. Trgovina Pri levčku nam bo priskrbela vrhunske likovne pripomočke, da bo delavnica res fantastična.



Zaradi velikega povpraševanja po delavnicah v živo na lokacijah, smo se odločili, da s trgovino Pri levčku na pomlad združimo moči in se s spleta preselimo v Ljubljano, da priredimo eno super likovno delavnico. In kje bi bila najboljša lokacija za naš dogodek? Pri Levčku, seveda!

Hobby & art trgovino Pri levčku boste našli v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjajo, se učijo in raziskujejo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Tudi zato nam je njihova trgovinica še posebej všeč. Poleg tega, da imajo seveda vrhunsko ponudbo risarskega materiala. Njihove lepo založene trgovinice lahko najdete tako v Ljubljani kot v Mariboru, njihove artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.


Poleg bogato založenih trgovin se lahko trgovina Pri Levčku pohvali, da so izvedli tudi obširne ustvarjalne seminarje za vzgojitelje, učitelje in ostale pedagoške delavce, s katerimi so pomagali pri spoznavanju novih idej in tehnik ter pomagali z nasveti.

Pazi to - njihov moto se glasi "Prijazno in pošteno!" Mislim, da se bomo super razumeli.


Kaj vam pripravljamo?


Eno luškano 2-urno likovno delavnico v Ljubljani, na kateri bodo otroci, stari od 6 do 18 let, lahko prišli in ustvarili čudovito umetnino z akrilnimi barvami.


Delavnico bosta vodili Klara in Marija. Klara, kot izkušena učiteljica risanja in akademska slikarka, bo z navdušenjem predajala znanje in navodila umetniškemu podmladku. Marija pa bo njena zvesta asistentka in bo poskrbela, da bo vse potekalo gladko, da bodo svinčniki ošiljeni in radirka pri roki. Sicer pa je prav tako navdušena risarka in bo prav tako ustvarjala z otroki.



SLIKA IN PIKA!


Zakaj takšen naslov naše delavnice? Zato, ker bomo s pikami ustvarili čudovito akrilno sliko na črnem papirju. Tehnika, ki je prijazna in zanimiva tako za male otroke kot njihove večje različice, saj so možnosti ustvarjanja neomejene! Ustvarjanje z barvami ima tako ali tako poseben čar in si bodo otroci lahko dali duška. Lahko pričakujemo fantastične umetnine!


Delavnica bo potekala


v soboto, 13. maja 2023 od 10. do 12 ure

v prostoru BTC-ja (dva lokala stran od Levčka), Hala A (spodnja etaža).


Materiali


Trgovina Pri levčku nas bo razvajala z najboljšimi likovnimi potrebščinami, da bomo res kot pravi mojstri. Na naši delavnici bomo uporabljali sledeče:

- navadni svinčnik

- radirka

- črn risarski papir

- akrilne barve

- čopiči

- presenečenje - predmet, ki ga najdemo v vsakem domu, bomo uporabili pri naši sliki in bo PIKA NA I.

POMEMBNO!! Prosimo, da imajo otroci s seboj zaščitno majčko ali pa navadno vrečko za smeti z izrezanimi odprtinami za roke in glavo, da bodo njihova oblačila zaščitena pred madeži.


Cena


Cena 2-urne delavnice je 27 EUR.

Plačilo je potrebno izvesti pred delavnico z nakazilom na bančni račun Risarnice. Podatke prejmete na potrditveni e-mail ob prijavi na delavnico.


PRIJAVA NA LIKOVNO DELAVNICO "SLIKA IN PIKA!"

Vstop na delavnico bo možen samo ob predhodni prijavi na delavnico. Seznam otrok bo voden s strani ekipe Risarnice.

Predlagamo, da ekskluzivne delavnice v Ljubljani ne zamudite in čimprej prijavite otroke, da sobotno dopoldne preživijo ustvarjalno in v naši družbi!

Za vsa nadaljnja vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: [email protected]