Novice

BOŽIČNO-NOVOLETNI TABOR RISANJA ZA OTROKE 2023

Dec 11, 2023

Vabljeni otroci, da se nam pridružijo na prazničnem ustvarjanju konec decembra. Kreativnim dušicam nudimo edinstveno priložnost, da preživijo 2 ustvarjalna dneva v naši družbi in se izrazijo skozi umetnost.



Dne, 28.12.2023 in 29.12.2023 med 10. in 12. uro, vabimo vse otroke, stare med 6 in 18 let, da se nam pridružijo na prijetnem druženju ob risanju in ustvarjanju unikatnih snežnih krogel.


Tabor risanja bo potekal na spletu, zato si bo moral vsak priskrbeti svoj material, vendar verjamemo, da imate le-te potrebščine že doma, zato ne bo potrebe po nakupovanju.


Tokrat bo poleg risanja v igri tudi izrezovanje, barvanje z akvareli, uporabili bomo sol za poseben efekt ipd. Ta tabor bo otrokom pričaral ne samo zabavno, ampak predvsem ustvarjalno preživet čas. Skratka, zabavno bo!


Spletnemu taboru risanja se bodo otroci pridružili kar iz udobja svojega doma. Tisti, ki nas že poznate, veste da se imamo super. Tudi zgodba nam ne uide! Za krajšanje časa, medtem ko bodo otroci barvali, bo naša Marija brala zanimivo zgodbo za dodatno praznično vzdušje.


Kaj lahko pričakujete:


  • 2 dni po 2 uri risanja v živo preko Zoom-a
  • 2 izkušeni mentorici - umetnica Klara in tekstopiska Marija
  • Izvirne vsebine za risanje in ustvarjanje, narejene posebej za tabor
  • Novo znanje, zabava in unikaten izdelek


Katere materiale otrok potrebuje za tabor, obrazec za prijavo in še več informacij najdete na spodnji povezavi:


BOŽIČNO-NOVOLETNI TABOR RISANJA ZA OTROKE 2023