Novice

Tečaj risanja za začetnike ZDAJ V NOVI OBLIKI!

Nov 13, 2023

Pripravili smo posnet video tečaj Abeceda risanja, kjer lahko v svojem tempu in ob svojem času spoznate vse skrivnosti risanja. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi tiste, ki se želite vrniti k osnovam in izpiliti svoje temelje risanja.



Čas je za odkrivanje skritega umetnika v vas! Ste si vedno želeli naučiti se osnov risanja, a niste vedeli, kje začeti? Brez skrbi, imamo rešitev!


Pripravili smo poseben tečaj risanja za začetnike, ki vam bo odprl vrata v svet ustvarjanja. Začeli boste pri čistih osnovah, predelali perspektivo, proporce, se učili risati človeško figuro in še kaj - naučili se bomo vsega!



Tečaj je sestavljen iz 12 dobro zastavljenih lekcij. Začne se s čistimi osnovami, nato vas mentor Simon poprime za roko in vas vodi skozi vse glavne elemente risbe. Vse to z namenom, da vas nauči risati, kot ste si vedno želeli.


Tečaj risanja je predposnet in je zastavljen tako, da vsakih 7 dni prejmete eno lekcijo, katero imate čas vaditi do naslednje prejete lekcije. Ta način je preverjeno bolj učinkovit in je večja verjetnost, da bo novo znanje bolj utrjeno in tečaj dejansko speljete do konca.



Nekaj prednosti tega tečaja:

- Ne glede na obveznosti in urnike lahko risanje vključite v svoje življenje takrat, ko imate čas.

- Ni vam potrebno skrbeti za točen termin ali zamujene lekcije v živo. Lekcije se lotite, ko utegnete!

- Tečaj je cenovno zelo prijazen.

- Po koncu tečaja boste opremljeni z znanjem risanja, ki vam bo omogočilo, da z nekaj vaje svoje znanje risanja še bolj utrdite in ob risanju začnete še bolj uživati.


Ob nakupu tečaja vam podarimo še naslednje super BONUSE:

- zaprta Facebook skupina

- e-knjiga '100 idej za risanje - za odrasle'

- e-izziv za ustvarjanje navade risanja 'Brca v rit risanju'

- risarska igra za otroke in odrasle 'Risani zmešančki'



Zagotovo je velika prednost to, da vsem, ki kupijo ta tečaj risanja, pripada doživljenski dostop do lekcij! To pomeni, da ima vsak posameznik dovolj časa, da predela lekcije ter usvoji osnovno znanje risanja.


Izgovorov ni več - kdaj, kje in kako se boste lotili ustvarjanja, je popolnoma vaša odločitev.


Vse informacije o tečaju in samem programu risanja pa najdeš TUKAJ.