Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Kaj ponujamo...

Na osnovni šoli za otroke pripravimo unikatno likovno delavnico, ki je primerna za učence vseh starosti.

kulturni-dan-svetovni-dan

KULTURNI DAN

Prešernov dan, Svetovni dan čebel, Dan žena, Dan zemlje, Dan otroka, Svetovni dan knjige... Vse to in še več kliče po kreativnosti. Tudi z likovno delavnico se lahko poklonimo različnim priložnostim in otrokom podarimo čas za ustvarjanje in razvijanje kreativnosti.

druge-priložnosti

POSEBNE PRILOŽNOSTI

Ob posebnih priložnostih, kot je na primer obletnica šole, obletnica vašega mesta, ravnateljev rojstni dan, zaključek bralne značke ali katerkoli drugo praznovanje, ki bi ga radi popestrili z umetnostjo in kreativnostjo.

Naše risarske in likovne delavnice vodi zabavna in izkušena ekipa RISARJEV, ILUSTRATORJEV, ANIMATORJEV in UČITELJEV RISANJA.

Z delavnico zagotavljamo:

  • Ekipo profesionalnih risarjev in učiteljev risanja.

  • Risarske igre, ki odpirajo domišljijo in kreativnost.

  • Samozavest in veselje do izražanja skozi risbo.

  • Vsebina, prilagojena vsaki šoli posebej. 

Klara-risanje
KONTAKTIRAJ NAS

POTEK DELAVNICE

Za izvedbo delavnice potrebujemo predvsem dovolj velik prostor (npr. telovadnica ali jedilnica). Če imate ma šoli na voljo ozvočenje ter projektor in prosto steno za projiciranje, bo to še dodatno popestrilo naše delo. Rišemo lahko na papir na stojalu (FlipChart) ali pa uporabimo digitalno tablico ter projiciramo risbe neposredno na steno.


Učenci pa potrebujejo samo svinčnik in radirko ter peresnico z barvicami. Za vse ostalo poskrbimo mi!


Vse naše risbe lahko uporabite za pripravo razstave skupaj z risbami učencev z delavnice. Nič ni lepšega kot videti, kako se rezultati njihovega truda prelivajo v umetniška dela.


Da bi zagotovili brezhiben potek delavnice, pridemo eno uro prej na vašo šolo in pripravimo prostor. Poskrbeli bomo, da bodo vsi opremljeni za ustvarjalno potovanje!


Vsaka delavnica je edinstvena in popolnoma prilagojena potrebam šole, kjer izvajamo delavnico. Ne glede na to ali gre za zaključek bralne značke, teden otroka ali kulturni praznik, bomo vsebino delavnice prilagodili in ustvarili čarobno risarsko izkušnjo za vse učence. 

ORGANIZATOR DELAVNICE

Delavnico pripravlja ekipa Spletne šole risanja za otroke in mladino, RISARNICA. Poleg celoletnega spletnega programa risanja za otroke z velikim veseljem organiziramo tudi različne delavnice, tabore in srečanja tako preko spleta kot tudi v živo na različnih lokacijah po Sloveniji. Zelo smo ponosni na našo risarsko skupnost, kjer se družimo, spodbujamo in delimo veselje do risanja. 

KONTAKTIRAJ NAS
risarnica

RISARNICA

Spletna šola risanja

UČITELJICA IN VODJA RISARNICE

klara šlenc

KLARA ŠLENC

Ojla, sem Klara, diplomirana akademska slikarka. Trenutno sem poleg učenja risanja v Risarnici okupirana še s pisanjem magisterija. Svoje znanje risanja in slikanja ves čas nadgrajujem in to znanje tudi rada delim med svoje učence. Risanje in slikanje me osrečujeta, zato skoraj ne mine dan, da ne bi ustvarjala. Skozi različne delavnice - online in v živo - sem si nabrala ogromno izkušenj za delo z otroki, s katerimi res rada delam, saj me vedno znova navdušijo s svojo ustvarjalnostjo in odkritostjo. 

CENIK

En nastop traja eno šolsko uro + 15 minut za pogovor in vprašanja. Skupaj 60 minut.

3 NASTOPI

Za dodatne informacije in prilagoditve programa nas kontaktirajte.

470 EUR

+ kilometrina

Kaj menijo starši otrok o preteklih delavnicah v Risarnici. . .

Mnenja staršev o šoli risanja, taborih in delavnicah, ki se jih udeležujejo njihovi otroci.

Program je zelo zanimiv.

"Moja otroka sta se udeležila že treh taborov in vedno z veseljem sodelujeta in rišeta. Program je zelo zanimiv in vedno se dogaja kaj novega. Zelo sem vam hvaležna da ste se odločili organizirati spletne tabore saj pri nas vožnja in čakanje ne prideta v poštev. Z veseljem bom otroka spet prijavila na počitniski tabor."

Patricija, mamica od Nikolaja

Tabor je bil super!

" Tabor je bil super, všeč so jim bile igre risanja, pa staršljiva pravljica. Zanimivo mi je bilo, da je najmlajši lahko brez težav sodeloval ves čas in ga je tok časa vleklo kolikor je trajalo, tako da mu je bilo zelo všeč."

Silvia, mamica od Leonie Lize

Vedno se nekaj novega naučim.

" Kot mama sem zelo zadovoljna z vašim delom, predvsem sem vesela, ko vidim hčerko kako z veseljem sede za računalnik in še vedno znova nekaj novega nauči, kar potem vplete v svojo domišljijo in nastajajo nove slike...Kar tako naprej..."

Neža, mamica od Zaje

Ure risanja bi imel vsak dan.

" Blaž komaj čaka, da se pridruži uri, ker so mu zelo všeč in zabavne. Še posebej so mu všeč izzivi in upa, do jih bo še veliko. Sama opažam, da je Blaž po uri risanja zelo vesel in vsakokrat z velikim navdušenjem pripoveduje o uri.."

Alenka, mamica od Blaža

Vaša pogosta vprašanja

Ali je delavnica na spletu ali na določeni lokaciji v Sloveniji?

Ker smo spletna šola risanja izvajamo delavnice risanja večinoma preko spleta. Razlog je ta, da lahko na ta način otrokom s cele Slovenije omogočimo, da rišejo z nami. Tako staršem ni potrebno voziti otrok in jih čakati ter nato voziti nazaj domov. Izjema so razna gostovanja na različnih festivalih po Sloveniji, kot npr. Pisani balon (Laško), Pivo in cvetje (Laško), V Celje po veselje (Celje) ... Tokrat premierno, zaradi velikega zanimanja, prirejamo delavnico V ŽIVO na lokaciji, in sicer v ljubljanskem BTC-ju, Hala 

Kakšna je cena delavnice?

Tokratna delavnica je popolnoma brezplačna, ker želimo otrokom širom Slovenije približati veščino risanja in jih tako spodbuditi k kreativnosti in domišljiji. To pa jim bo vsekakor koristilo v življenju, tako v osebnem življenju kot v mnogih modernih kreativnih poklicih.
Poleg tega, da je delavnica brezplačna pa nudimo še še dodatna BONUSA - uporaben šolski koledar in drevo risanja za spodbujanje risanja pri otrocih.

Ali se delavnica snema?

Ne. Tokratna delavnica se NE SNEMA. Delavnica je zaprtega tipa, naše druženje je ekskluzivno in posnetka ne bo. 

Kaj, če pride nekaj vmes in otrok ne more priti na delavnico?

V primeru, da otrok zboli ali pridejo vmes druge neodložljive obveznosti, ste žal zamudili delavnico in se lahko prijavite na naslednjo, ki jo bomo organizirali. Brezplačnih delavnic ne snemamo, da da prijavljenim omogočimo varno in zasebno okolje, kjer lahko brez skrbi ustvarjajo skupaj z učiteljem.

Koliko časa traja delavnica?

Delavnica traja eno uro od 18:00 do 19:00 ure. Verjemite, da ta ura mine kot bi trenil.

Kako se prijavim na delavnico?

Izpolnite zgornji obrazec in že ste prijavljeni. Po izvedeni prijavi dobite še potrditveni e-mail z vsemi podatki o delavnici vključno z povezavo na ZOOM, na katerega kliknete 10 minut pred pričetkom delavnice. 

Prijavi se na delavnico